Shock!

május 27.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ma este élő közvetítés, nyáron budapesti koncert Alex Henry Fostertől

Önálló turnén tér vissza Budapestre augusztus 7-én Alex Henry Foster. A kanadai énekes-gitáros tavaly a The Pineapple Thief vendégeként járt Budapesten, és nagy sikert aratott. A Your Favorite Enemies nevű post-rock zenekarból ismert előadó most is saját zenekarával, a „the long shadows"-zal érkezik az Analog Music Hallba. A csapat rendkívül intenzív élményt nyújtó fellépéseivel vált ismertté.

0423_alexhenryfoster
Négy EP és egy nagylemez után tavaly egy koncertalbumot adtak ki, amely a Montreali Jazz Fesztiválon lett rögzítve. A Not All Wonders Have Been Lost című, közelgő brit és európai nyári turnéját előrevetítve Alex Henry Foster május 6-án kiadja a The Power of the Heart címet viselő albumát. A kislemezen a 4 perces rádióverzió mellett a Lou Reedtől a The Power of the Heart 8 perc 27 másodperces verziója is szerepel. A rá jellemző sűrű hangzásvilághoz hűen mindez grandiózus hangszereléssel készült, amelyet élőben rögzített a templomi stúdiójában, a The Upper Room Studióban. Foster a dalt limitált kiadású, dedikált és számozott vinylen is kiadja.

Alex Henry Foster továbbá április 23-án a Facebookon készül egy élő közvetítéssel. „Nagyon izgatott vagyok, hogy meghívhatlak titeket az otthonomba, Virginia hegyvidékére, a legelső alkalommal egy előadásra, amelyet a Facebook-oldalamon közvetítünk április 23-án, szombaton, 17 órakor (ET). Ezt az eseményt nem szabad kihagyni! Vadonatúj anyagot hallhattok majd, köztük az All the Violence in the World című dalt, amely az exkluzív és limitált példányszámú LP-n fog szerepelni."
Magyarországi idő szerint este 11-kor indul a közvetítés.

A Livesound bemutatja: Not All Wonders Have Been Lost Tour 2022

2022. augusztus 7., vasárnap 19 óra
Budapest, Analog Music Hall
Alex Henry Foster koncert esemény
Belépő: 4900 Ft elővételben, a koncert napján 5500 Ft

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2006. október 14.