Shock!

június 23.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Jövő nyáron Rod Stewart lép fel az MVM Dome-ban

Jövő nyáron Rod Stewart visszatér Budapestre: 2024. június 22-én az MVM Dome-ba hozza el legnagyobb slágereit a brit énekes.

0902_rod_stewart

Öt évtizedes pályafutása során Sir Rod Stewart generációja egyik legjobb énekeseként vonult be a köztudatba. Budapesten egy különleges show-val, 2024. június 22-én lép fel az MVM Dome-ban. „Nagyon izgatott vagyok, hogy újra felléphetek a csodálatos magyar közönség előtt. A legnagyobb slágereimet viszem – és persze sok izgalmas meglepetés is lesz!" – üzente Rod a magyar rajongóinak.

Rod Stewart énekelt az úttörő The Jeff Beck Group, valamint a Faces rockbandákban, és szólóban is hatalmas sikert aratott. Egyike a legtöbb albumot eladó művészeknek, becslések szerint több mint 250 millió lemeze és kislemeze kelt el világszerte. Jellegzetes hangja, stílusa és szerzeményei túlnőttek a populáris zene minden műfaján, a rocktól, a folkig, a soultól, az R&B-ig; ezzel egyike lett azon kevés sztárnak, akik karrierjük minden évtizedében listavezető albumokkal tudtak jelentkezni. Számtalan magas zenei kitüntetést kapott, többek között két alkalommal is bekerült a Rock and Roll Hírességek Csarnokába, megkapta a legmagasabb, ASCAP Dalszerzői-díjat, a New York Times Bestseller Szerző elismerését, a Grammy™ Living Legend-díját, és 2016-ban hivatalosan is Sir Rod Stewart lett, miután a Buckingham-palotában lovaggá ütötték zenei és jótékonysági szolgálataiért.

A budapesti koncert jegyeihez elsőként a a hivatalos rajongói klub tagjai tudnak hozzájutni szeptember 4-én 10 órától. A regisztrált Live Nation tagok szeptember 5-én 10 órától tudnak csatlakozni, és élni az elővásárlási lehetőségükkel. A teljes körű jegyértékesítés szeptember 6-án 10 órakor indul a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.