Shock!

május 27.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Húszéves évfordulót ünnepel a Needless

Április 27-én a Dürer kertben ünnepli húszéves évfordulóját a Needlesss. A 2004-ben alakult zenekar különleges műsorral készül a koncertre, teljes diszkográfián átívelő setlisttel és brutális vendégelőadókkal. A két nemzetközi színtéren is elismert lemezzel rendelkező dánszentmiklósi brigád mesteri módon vegyíti a thrash metal és a death metal tölteteit, melynek egy technikás, progresszív löketet biztosítanak.

0404_needless

„Ki gondolná, hogy repül az idő!? Idén ünnepeljük zenekarunk huszadik évfordulóját. 2004-es alakulásunk óta három lemezzel, számos hazai és külföldi koncerttel eljutottunk Dánszentmiklósról egészen Dániáig. Húsz év már az a távlat, amikor az emlékek akarva akaratlanul is komoly terhet raknak az ember nyakába, és megérdemel egy különleges élményt, és barátaink segítségével az Insane Hellride Entertainmentből sikerült egy brutális bulit összerakni ehhez az alkalomhoz, ahol mi is készülünk különlegességekkel: nagyságrendileg másfél órás műsorral, mely a teljes diszkográfián átível, eddig még nem játszott dalokkal, régi barátokkal ás további meglepetésekkel várunk titeket április 27-én a Dürer Kertben!"

Az est további fellépőiről az alábbiakat érdemes tudni: Olaszországból érkezik a Vexovoid, hogy fénysebességbe kapcsolva progresszív thrash metaljukkal megalapozzák az intergalaktikus sci-fi hangulatot. A zenekar olyan hatásokkal variál, mint az amerikai Vektor, a kanadai Voivod, vagy a svájci Coroner. Egy igazi szuperszónikus, riff űrutazásra lehet számítani, ráaadásul először lépnek fel Magyarországon. Szintén a sebesség oltárán áldoz a szerb Kobold, mely csapat egy izgalmas üstöt keverget, aminek a fő alapja a zsigeri thrash, de rengeteg hozzávalóval, hatással ötvözve. Az estét a tavaly újraalakult old-school death metal gépezet Cryptic Remains nyitja, dohos sírkőbontással és technikás, de mocskos riffekkel. A brigád hamarosan érkezik egy kislemezzel, majd később érkezik az első album is.

Facebook-esemény

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.