Shock!

július 22.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Három évtizedes jubileumot ünnepel a Black-Out

2017 januárjában láthattuk legutóbb önálló koncerten a Black-Out teljes legénységét, majd tavaly, a Lénárd László emlékére tartott megemlékezésen is színpadra léptek két dal erejéig. A zenekar november 18-án most ismét teljes bulit játszik Budapesten.

1114blackout

November 18-án nagyszabású koncerttel emlékezik meg fennállásának harmincadik jubileumáról a Black-Out. Kowalsky, Csányi Zoltán, Csányi Szabolcs és Fehérvári Attila a Barba Negrában lép majd színpadra szombat este. „Harminc év jelentős intervallum egy ember életében, mégis mintha egy szempillantás lett volna ez az egész. Az emlékek részletesen bennem élnek, a dalokat gyakorlatilag fel sem kell elevenítenem, hiszen a mai napig a fejemben vannak. Minden csodát, amit a színpadon megéltem pár évtized alatt, az a Black-Out időszak méhében fogantatott. Nem csoda tehát, hogy izgatottan és nagy lelkesedéssel várom a novemberi koncertet, amelyre méltán lehet mondani, hogy egyszeri és megismételhetetlen lesz. Egészen biztos, hogy különleges élmény vár mindenkire, aki ott lesz." – mondta Kowa. „Nagyon várjuk, hogy újra együtt zenéljünk. A tavalyi két dalos fellépésünk a Barbában megmutatta, hogy még sokan kíváncsiak ránk. Inspiráló élmény volt a közönség, és a színpad két oldalán a szakma figyelme és áradó szeretete" – tette hozzá Csányi Szabi.

A koncertre a zenekar speciális látványvilágot ígér, amiben nagy szerepet kapnak majd a színek, a formák. Részletek a buliról itt.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.