Shock!

szeptember 24.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A Grave Pleasures is fellép a Dürerben a Tribulationnel

0903tribulationJanuár 22-én Budapesten lép fel a svéd Tribulation, akik The Children Of The Night címmel az idei év egyik legizgalmasabb albumát tették le az asztalra. A svéd dark/death/blacksterek mellé a Grave Pleasures is csatlakozik a Dürerben.

Az év első felében adta ki harmadik lemezét a Tribulation, akik a The Children Of The Nighton a death/black-vonal, a klasszikus progresszív rock, a ’80-as évek-beli heavy metal és kisebb mértékben a new wave-vonal közel tökéletes szintézisét alkották meg. Jó hír, hogy a svéd négyesfogat 2016 elején Magyarországra is eljut a Hammer Concerts szervezésében, konkrétan a Dürerben játszanak majd január 22-én.

Azt eddig is tudni lehetett, hogy Jonathan Hulténék előtt a szintén svéd Vampire játszik majd, ám nemrég bejelentették, hogy a turné másik nagy attrakciója a Beastmilkből átalakult Grave Pleasures lesz majd. Ők szeptemberben már felléptek Budapesten az aktuális Dreamcrash lemez kapcsán, most pedig dupláznak majd – hogy tudd, nagyjából mire is számíthatsz tőlük, az album meghallgatása mellett a frontember Mat McNerneyvel készített interjúnkat ajánlanánk. A Tribulation pedig a napokban tette közzé új videóját a Melancholia dalhoz, alább ez is megtekinthető.

További részletek a koncertről itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2004. október 29.