Shock!

február 24.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A Barba Negrában zárja turnéját a Leander Kills

1129leanderDecember 3-án, a Barba Negra Music Clubban tartja a Túlélő album turnézáró budapesti nagykoncertjét a Leander Kills. Az este vendégei az ØrdØg, az AWS és a mexikói While The Heart Becomes lesznek.

Március 18-án jelent meg a Leander Kills debütáló lemeze, a Túlélő, amely a MAHASZ albumeladási lista első helyén nyitott. A bemutatkozó anyagot egy tavaszi turné követte, majd pedig a nyári fesztiválszezonra egy pankráció show-val egybekötött Barba Negra Trackes bulival tette fel a koronát a Köteles Leander, Bodor Máté, Czifra Miklós és Jankai Valentin alkotta zenekar. Ősszel újabb vidéki túrát bonyolított le az együttes az ØrdØg és az AWS társaságában, a 2016-os esztendőt pedig Budapesten, a Barba Negrában búcsúztatja el a négyes.

A különleges alkalomra való tekintettel a Túlélő album dalai, valamint a korábbi meghatározó Leander számok mellett olyan nótákkal is készül a csapat, amelyeket eddig nem, vagy csak ritkán vettek elő élőben. A setlist összeállításába a közönség is aktívan beleszólhat, mégpedig itt. A koncertről természetesen nem hiányozhat majd a Lopott könyvek átirata sem, amelyet a Leander Kills a Tankcsapda felkérésére rögzített, és amely helyet kapott Lukács Laciék napokban megjelent, máris dupla platina fokozatot elért új feldolgozáslemezén (Dolgozzátok fel!). A Kills féle verzió rendkívül kedvező fogadtatásra talált, hiszen alig egy hét alatt több mint 150 ezren tekintették meg a hivatalos videót.

Ugyancsak a december 3-i bulihoz kapcsolódó hír, hogy a zenekar két új merchandise terméke, a karkötő és a kapucnis pulóver is a Barba Negrában lesz először – előrendelés esetén – átvehető és megvásárolható; valamint ugyancsak ekkor lát napvilágot a Live at Barba Negra Track CD+DVD, amely az exkluzív pankráció show-val különlegessé tett, augusztus 25-ei koncertet örökíti meg. A CD-n 17 koncertfelvétel hallható, míg a DVD-n 6+2 koncertklip és a Túlélő albumhoz készített nyolc (!) videóklip kap helyet. Az új kiadványt Leanderék a helyszínen 18.30-tól dedikálják. A DVD anyagából egyébként a zenekar egy speciális mozis vetítést is szervez azok számára, akik elővételben veszik meg a jegyüket a december 3-i koncertre, és e-mail-ben ( Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. ) regisztrálnak. Az eseménynek az Atrium Euro Center Mozi (1032 Budapest, Bécsi út 154.) ad otthont december 1-jén, csütörtökön, 18 órától. A moziváltozaton olyan felvételek is láthatóak lesznek, amelyek a DVD-re nem kerültek fel.

És ahogy már arról fentebb szó került, az ØrdØg és az AWS mellett a mexikói While The Heart Becomes lesz a december 3-ai este harmadik vendége. A legutóbb a P.O.D. csapatával koncertező közép-amerikai srácok jelenleg épp egy Európa-turné keretén belül mutatják be a legújabb, Ephemeral című lemezüket, és ennek köszönhetően jutnak el Budapestre is, ahol a 18.30-as kapunyitást követően ők melegítik be elsőként a közönséget 19 órától.

A december 3-i Leander Kills koncertre a jegyek megvásárolhatók a Barba Negra Music Club jegypénztárában (1117 Budapest, Prielle Kornélia utca 4., nyitvatartás hétfőtől péntekig: 12.00 - 19.00) vagy online a Barba Negra Music Club rendszerében, a Ticketportál rendszerében, a Broadway jegyiroda rendszerében és a Tixa rendszerében. Részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
+3 #1 TelekiPál 2016-11-29 11:41
Én eredetileg nagyon szerettem Leander munkáját. Még a Leander Risingnak is megvoltak számomra a maga pillanatai, időről időre előkerül. De ez a Kills egyszerűen rettenetes, olyan mértékű műfaji identitásválság ban szenved, amire kevés példa van.
Léteznek a zene világában komplex zenék, de az LK számomra egyszerűen csak csapongó, összefüggéstele n. Sokszor egyenesen hallgathatatlan . Rossz látni, hogy ez a tehetséges fazon minél jobban kibontakozik, annál rosszabbul áll neki :/
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.