Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Zsigeri gyűlölet az Onslaughttól

Japánban és Európában januárban, az Egyesült Államokban februárban jelenik meg a brit thrash veterán Onslaught új albuma, a Sounds Of Violence. Nige Rockett gitáros roppant rút, agresszív és szélsőséges lemezt ígér, amit a visszatérő Killing Peace hallatán simán el is hiszünk neki.

A zenekar több mint egy évtizednyi szünetet követően 2007-ben tért vissza a színre a Killing Peace lemezzel, majd a következő évben – sajnos igen családias légkörben – nálunk is koncerteztek az azóta bezárt Avalon klubban. A Sounds Of Violence az Onslaught ötödik stúdióalbuma lesz, Japánban január 12-én, Európában január 28-án, az Egyesült Államokban pedig február 8-án kerül a boltokba.

„Zeneileg és szövegileg egyaránt az eddigi legdurvább és legintenzívebb Onslaught lemezt készítettük most el. Tele van géppuska-riffekkel, kegyetlen dobokkal, és akad rajta néhány igazán elbaszott szövegtéma is!", mondta az albumról előzetesen a csapat zenei agya, Nige Rockett gitáros, aki szerint ugyan nem konceptlemezről van szó, lazán azonban mégis kapcsolódnak egymáshoz a dalok. Ez a kapocs pedig nem más, mint az erőszak témaköre. „Ebben az anyagban rengeteg gyűlölet és rengeteg valóság rejlik – mind legbelülről jött."

A Sounds Of Violence producere a dán Jacob Hansen, aki korábban a Raunchyval, a Mercenaryvel és a Volbeattel is dolgozott többek között, vagyis a zenekar ezúttal vélhetően már nem engedhette meg magának, hogy az előző albumon melózó régi haverral, Andy Sneappel kooperáljanak.

A lemezen a következő dalok szerepelnek majd:

01. Into The Abyss (intro)
02. Born For War
03. The Sound Of Violence
04. Code Black
05. Rest In Pieces
06. Godhead
07. Hatebox
08. Antiheist
09. Suicideology
10. End Of The Storm (outro)
11. Bomber (Motörhead feldolgozás)

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.