Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Zierler Projects: rémálomszerűen technikás és zúzósan sötét

Hamarosan új albummal jelentkezik a Beyond Twilight agya, Finn Zierler, amely egyelőre csak a Zierler Projects néven fut. A billentyűs dán géniusz aránylag ismert muzsikusokat trombitált össze az első lemezhez, amely valamikor 2013 folyamán kerülhet a boltokba.

„Egy ideje már megfogant a fejemben ez a terv”, mondja a projektről Zierler. „A mátrixban lévő összes srác személyes kedvencem évek óta, de – az összes úgynevezett szupergroup esetében – a leghatalmasabb tehetségek összehozása még nem jelenti automatikusan azt, hogy a dolog működni is fog. Ebben az esetben azonban működött. Hatalmas öröm ezekkel a zseniális zenészekkel közösen dolgozni, méghozzá minden szinten. Maga a zene egy alapos utazás a zenei hangulataim között: néha durva, rémálomszerűen technikás, zúzósan sötét és nagyon progresszív. A zenészi teljesítmények egyszerűen embertelenek, tényleg mindenki fantasztikus munkát végzett!”

A csapatban Zierler mellett Bobby Jarzombek (Halford, Fates Warning, Riot satöbbi) dobol, Kelly Sundown Carpenter (Beyond Twilight, Firewind) énekel, Per Nilsson (Scar Symmetry, Kaipa) gitározik és basszusgitározik, illetve Truls Haugen (Insense, Circus Maximus) énekel és basszusgitározik egyszerre.

Egy rövid felvétel Jarzombek stúdiózásáról alább megtekinthető.

 

Hozzászólások 

 
#2 Bathory Gabor 2014-09-23 17:16
Hölgyek, Urak, lett ebből a formációból valami? Mintha kissé lelassult volna a dolog, mert a neten alig találni friss infót róluk. Pedig érdekelne ez is, ahogy remélem, a Beyond Twilightnak is lesz folytatása egyszer.
Idézet
 
 
#1 Equinox 2013-01-24 16:52
Nagyon szeretem az alapbandát, ez jónak ígérkezik. Kelly Carpenter az az énekes, akiről méltatlanul kevés szó esik
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.