Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Zakk Wylde, a celeb: vendégszereplés az American Idolban

Illusztris vendéggel léphetett színpadra az American Idol tehetségkutató egyik versenyzője, a 22 éves James Durbin: a kaliforniai Santa Cruzból származó énekes magával Zakk Wylde-dal adhatta elő Sammy Hagar klasszikus Heavy Metal című dalát a Steven Tylerből, Jennifer Lopezből és a producer Randy Jacksonból álló zsűri előtt.

Zakk Wylde saját bevallása szerint a Fozzy énekeseként is ismert egykori pankrátorsztártól, Chris Jerichótól kapta a hívást, ami szerint mehet a műsorba szerepelni, és semmi kifogása nem volt az ellen, hogy megjelenjen az X-Faktor amerikai megfelelőjében. „Teljesen szimplán ment az egész", nyilatkozta a USA Todaynek Zakk. „Jericho fater felhívott, én meg azt mondtam, semmi gond ezzel. Utána az American Idol munkatársaitól megkaptam a nótát. Sammy Hagar, ezzel sincs semmi gond: megvettem az iTunes-on, és megtanultam. James pedig remek munkát végzett. Mindannyian tudjuk, mennyire gyilkos hangja van Sammy Hagarnek, James pedig leénekelte a tökeit, haver."

Zakk társai a Black Label Societyben azért nem fogadták olyan nagy örömmel a főnök celebeskedését, noha egy ilyen akció nyilván a zenekar hírének sem tesz rosszat. „Csak annyit mondtam J.D.-nek (John DeServio basszusgitáros), hogy már eddig is ikon voltam, és állandóan legendásnak titulálnak, szóval most bekerül a körbe a bálvány szó is... J.D. csak annyit mondott: öreg, nem hányok, inkább felkötöm magam", nevetett a gitáros.

Egyelőre meg nem erősített híreink szerint Zakk és a Black Label Society június végén Budapesten koncertezik. A gitárossal az ehavi Rockinformban alapos interjú is olvasható.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.