Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Wolf: szupererős chiliszósz és új album egy top-producerrel

Hamarosan megkezdi a munkát hetedik nagylemezén korunk egyik legszínvonalasabb retro-heavy metal zenekara, a svéd Wolf, akik ígéretük szerint a jelenlegi metal világ egyik csúcsproducerével készítik el az albumot.

„A hétvégén összefutunk a stúdióban egy kis dalírás erejéig, és szintén találkozunk egy producerrel is a következő albumhoz", mondta a Metal Shock Finlandnek Niklas Stålvind énekes/gitáros. „Egyelőre csak annyit mondhatok, hogy egy svéd srácról van szó, aki jelenleg a világ egyik top-producerének számít. Szóval izgatottak vagyunk..."

A Wolf legutóbbi lemeze Legions Of Bastards címmel jött ki 2011-ben. A bandával kapcsolatos érdekesség, hogy nemrég megjelent a piacon – nyilván nem Magyarországon... – egy chiliszósz is Wolf's Blood Hot Sauce néven. A készítményt Costa Ricában gyártják, alapját pedig a világ legerősebb ismert chilipaprikája, a naga jolokia adja, amihez még némi borskivonatot is kevertek. A szósz így pont 666 ezer ponton áll a paprikák erősségét mérő Scoville-skálán, ami azt jelenti, hogy a belőle készített kivonatot hatszázhatvanhatezerszeresre kell hígítani ahhoz, hogy már egyáltalán ne érezzük csípősnek.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.