Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Wino feltámasztotta a The Obsessedet

1119winoIsmét aktivizálta magát az egyik legkultikusabb amerikai doomster-formáció, a Scott „Wino” Weinrich vezette The Obsessed. Az utóbbi években pár reunion-koncertre újjáalakult zenekar most új lemezen dolgozik.

Utoljára három-négy évvel ezelőtt hallhattunk a The Obsessedről, akik akkor speciális kiemelt koncerteket adtak, és nem is igazán volt szó többről, most azonban úgy álltak a csillagok, hogy Wino mester hajlandóvá vált fullosan is beindítani a bandát. „Világszerte rengetegen kerestek meg azzal, hogy azt akarják: alakítsam újjá a The Obsessedet, így aztán úgy döntöttem, feltámasztom a zenekart”, írja közleményében. „Csak a megfelelő képességek, hozzáállás és személyiségek együttes meglétére volt szükség ahhoz, hogy ez végre megtörténjen. E naptól fogva a The Obsessed jómagamat, Dave Sherman basszert és Brian Constantino dobost jelenti, akik bebizonyították: elkötelezetten, bátran és megingathatatlanul szeretik ezt a zenét. Máris szorgalmasan írunk, és készülünk a stúdiózásra, hogy megcsináljunk egy új lemezt, amelyet remélhetőleg olyan hamar kihozunk, amennyire csak lehetséges.”

Mint látható, Wino két társa a Spirit Caravanből lehet ismert, vagyis arról nyilván vitáznak majd a fanatikusok, mennyire The Obsessed mindez, de a csapat három albuma közül egyik sem készült azonos felállásban, így ezen különösebben talán nincs értelme hadakozni. A The Obsessed legutóbbi albuma egyébként a klasszikus, 1994-ben megjelent The Church Within volt, az utóbbi években az ezen játszó muzsikusokkal, Greg Rogers dobossal és Guy Pinhas basszerrel turnézott Wino a csapat neve alatt, igaz, Pinhas a végén már eltűnt a képből, és Reid Raley zenélt a helyén.

 

Hozzászólások 

 
+4 #2 akmeddie 2016-03-02 16:27
Na ez elég jó hír! Bár lehet, hogy a vitusos balhé miatt ér rá ennyire Wino.
Amúgy ki a dobos? Itt 2 basszert látok leírva :)

Más: valaki tudja, mi van azzal a formációval, amiben Nick Oliverivel meg Joey Castilloval játszott?
Idézet
 
 
+8 #1 Venomádi 2016-03-02 09:09
Wino irgalmatlan fazon. A Vitusban ismertem meg, ami elvezetett a két további kedvenc bandámhoz, köztük az Obsessedhez is, tavalyelőtt pedig kurva nagy volt a Spirit buli is a hajón. És még mindig jófejek is voltak. Asszem kötelező lesz ez a lemez.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.