Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Wicked Smile: új zenekar Danny Cecati és Paul Laine közreműködésével

wickedsmile_cMeglehetősen régen hallottunk a Pegazus egykori frontemberéről, Danny Cecatiról. Az ausztrál énekes most egy új zenekarral és egy új minialbummal tér vissza, amelyen Paul Laine segítségével dolgozott.

Az ausztrál Pegazus a ’90-es évek végi heavy metal revival egyik másodvonalas, de Európában is aránylag ismert képviselője volt, frontemberüket, Danny Cecatit pedig a műfaj egyik reménységeként ünnepelte akkoriban a rocksajtó. A zenekar végül nem vitte sokra, Danny pedig ki is került tőlük az ezredforduló környékén, hogy aztán először az Anarionban, majd az Eyefearben bukkanjon fel. Egyelőre nem tudni, utóbbi banda létezik-e még, de az énekes most Wicked Smile nevű zenekarával ad majd ki egy EP-t július 1-jén.

A csapat másik oszlopa Stevie Janevski gitáros (Black Majesty, Cyclone Tracy), a basszust pedig maga Paul Laine (The Defiants, Danger Danger) játszotta fel, aki természetesen háttérvokálozik is a dalokban, és a produceri feladatokat is ellátta.

A Delirium címet kapott EP-re négy dal, a We Fall, a Stronger, a Love’s Got A Hold On You és a Daze Of Delirium kerül fel, ezek közül kettő máris meghallgatható.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.