Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

White Flags: új szám Bruce Dickinson fiának zenekarától

As Lions névre hallgat Austin Dickinson új zenekara, akik idén jelentetik meg első nagylemezüket, és White Flags címmel meghallgatható tőlük egy új dal. Bruce Dickinson fiával korábban a Rise To Remain soraiban találkozhattunk.

1202aslions

Az Eleven Seven kiadó egyik feltörekvő, frissen alapított labeljéhez, a Better Noise-hoz írt alá még tavaly Austin Dickinson új zenekara, a tavalyelőtt feloszlott Rise To Remain után alapított As Lions. A zenekarban az énekes mellett Conor O'Keefe és Will Horner gitárosok, Stefan Whiting basszer és Dave Fee dobos játszik, és mivel tavaly óta rengeteget turnéztak odahaza, Nagy-Britanniában, máris elég komoly pezsgés alakult ki körülöttük az angol színtéren. A csapat november 28-án már a Wembley Arenában is bemutatkozhatott a Five Finger Death Punch előzenekaraként. Bemutatkozó lemezük valamikor 2016 folyamán jelenhet meg, és a tavalyi bemutatkozó dal után most még egy számot lehet meghallgatni tőlük.

Zeneileg az As Lions olyan zenekarokat hoz fel párhuzamként, mint a Muse, a 30 Seconds To Mars vagy a Bring Me The Horizon, vagyis a metalcore-os Rise To Remainhez képest némiképp módosult az irány. Az első album producere David Bendeth, aki korábban a Bring Me The Horizonnal, a Papa Roachcsal, az In Flamesszel vagy a Paramore-ral is dolgozott már.

 

Hozzászólások 

 
+3 #1 Jézus 2016-04-28 11:18
Gyerekek, kinőnek belőle.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.