Shock!

május 09.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

We Are The Legion: itt a Crashdïet első dala az új énekessel

We Are The Legion címmel új dalt mutatott be a glam/sleaze vonalas svéd Crashdïet. A csapat Gabriel Keyes személyében ismét új énekessel dolgozik, aki már a negyedik a sorban a poszton.

1207crashdiet

Nincs nagy szerencséje az énekesekkel a svéd Crashdïetnek, akik ismét kénytelenek voltak új embert igazolni a frontra, miután két éven át inaktivitásra kényszerültek a legutóbbi vokalista, Simon Cruz távozása miatt. Utóbbi 2009-től 2015-ig állt a zenekar élén, de korábban énekelt náluk H. Olliver Twisted (ma Reckless Love), illetve Dave Lepard is – mint emlékezetes, utóbbi a csapat eredeti frontembere volt, és 2006-ban követett el öngyilkosságot. Az új ember Gabriel Keyes, aki azelőtt főleg helyi zenekarokban nyomult, és ez lesz az első nagyobb pályás megmérettetése.

A Keyesszel megerősített Crashdïet először egy We Are The Legion című single-t mutatott be, amelynek szöveges videója máris megtekinthető. A számot elvileg egy új lemez is követi majd valamikor jövőre. A csapat legutóbbi nagylemeze The Savage Playground címmel jelent meg még 2013-ban.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.