Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Wall Of Sleep: szeptemberben új album, novemberben koncert a Trouble előtt

0824wosSzeptemberben, a HammerWorld magazin mellékleteként jelenik meg a Wall Of Sleep új nagylemeze. Füleki Sanyiék régóta várt friss anyaga a No Quarter Given címet kapta, és egy dal már meg is hallgatható róla.

Közzétette No Quarter Given című új lemezének címadó számát a Wall Of Sleep, akik négy év szünet után jelentkeznek friss dalokkal, hiszen a banda legutóbbi albuma még 2010-ben jött ki When Mountains Roar címmel.

Füleki Sándor és Kemencei Balázs gitárosokat, Cselényi Csaba énekest, Preidl Barnabás basszert és Szolcsányi Szabolcs dobost november 13-án, a Dürerben már biztosan el lehet majd csípni a Trouble egyik vendégzenekaraként. A bulin az ismét aktivizálódó Stereochrist is részt vesz majd (Makó Dáviddal a mikrofonnál), de ott lesz a perui Reino Ermitaño is.

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 Motörbreath 2014-08-25 17:46
Jó ez a szám! Örülök, hogy lesz új WOS lemez, az előző is király volt. Az is jó, hogy megint Dáviddal mozgolódik a Stereo.

Mondjuk az vicces, hogy ez már a harmadik Trouble koncert lesz Bp-en és mindhárom koncerten más énekel, de a lényeg, hogy egyáltalán jönnek.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.