Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Wacken Metal Battle: íme az élő döntő résztvevői!

Ismét megrendezik a Wacken Metal Battle tehetségkutatót. Mostanra összeállt az élő döntő tízes mezőnye.

0329woa

A Wacken Metal Battle a világ egyik legnagyobb metal fesztiválja, a németországi Wacken Open Air nemzetközi tehetségkutatója és zenekari versenye. Az országonkénti győztesek fellépési lehetőséget kapnak a 2019-es Wacken Open Air fesztiválon (2019. augusztus 1-3.), ahol további huszonkilenc ország nyertesével csatáznak a döntőben az értékes nyereményekért.

A Wacken Metal Battle 2019 magyarországi versenyére a metal-battle.hu oldalon lehetett jelentkezni április 28-án éjfélig, az élő döntő perdig június 2-án lesz a Barba Negra Trackben. Utóbbi résztvevőiről szakmai zsűri határozott: Dankó János (Lángoló Gitárok), Draveczki-Ury Ádám (Shockmagazin), Fodor Judit (Hammer Music), Nyerges Tamás (Rockstar magazin), Pócsi István (Barba Negra), Sütöri Olivér (WMB Hungary) és Völgyesi Ádám (NuSkull). Az összesített eredmények alapján a tíz döntős az Archaic, a Dungaree, az Eviternity, a Mudfield, a Perfect Pill, a Phrenia, a Red Swamp, a Stabbed, a Tiansen és a The Tumor Called Marla.

A Wacken Metal Battle-t először 2013-ban rendezték meg itthon, az akkori győztes a Kill With Hate lett. 2014-ben a Room Of The Mad Robots, 2015-ben a Don Gatto, 2016-ban a Dystopia, 2017-ben pedig a Nova Prospect jutott ki Wackenbe a rendezvényen aratott győzelme révén.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.