Shock!

május 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Wacken Metal Battle Hungary 2017: íme a döntősök névsora!

Idén immáron ötödik alkalommal rendezik meg Magyarországon a világ legnagyobb metal tehetségkutatóját, a Wacken fesztiválhoz kapcsolódó Metal Battle-t. Mostanra véglegesítették a döntősök névsorát is.

0406wacken

A Wacken Metal Battle a világ egyik legnagyobb metal fesztiválja, a németországi Wacken Open Air nemzetközi tehetségkutatója és zenekari versenye. Az országonkénti győztesek fellépési lehetőséget kapnak a 2017-es Wacken Open Air fesztiválon (2017. augusztus 3-5.), ahol további huszonkilenc ország nyertesével csatáznak a döntőben az értékes nyereményekért. A versenyt immáron ötödszörre rendezik meg Magyarországon is: győzelmeik révén eddig a Kill With Hate, a Room Of The Mad Robots, a Don Gatto és a Dystopia juthatott ki Wackenbe.

Az idei döntő két év után újra a Barba Negra Trackben lesz június 18-án, és a tavalyi hat után most megint tíz zenekar mérheti össze erejét élőben. A magyarországi fődíj az értékes tárgynyeremények mellett ismét fellépés lesz a 2017-es német Wacken fesztiválon. Az online zsűri (Dankó János – Lángoló Gitárok, Draveczki-Ury Ádám – Shockmagazin, Hartmann Kristóf – HammerWorld/Hammer Records, Lengyel Dóri – Hammer Concerts, Pócsi István – Barba Negra, Sütöri Olivér – Wacken International, Völgyesi Ádám – NuSkull) döntése alapján, az idei tíz döntős zenekar a Nova Prospect, a Phrenia, a Sleepless, a Slowmesh, a Stabbed, a Harrisons, a Red Swamp, a Solidity, a The Void és a Faminehill.

További részletek a döntőről itt.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.