Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Wacken felé veszi az irányt a Room Of The Mad Robots

Szerdán hajnalban indul Wackenbe a Room Of The Mad Robots, az idei Wacken Metal Battle hazai nyertese. A csapat tagjai Európa elsőszámú metal-tehetségkutatójának döntőjében mérik majd össze magukat a nemzetközi mezőny többi győztesével.

0728rotmr

„A verseny nagyon jó hangulatú volt", emlékszik vissza a csapat a tehetségkutató döntőjére. „Az egész zenekaron belül nagy volt az önbizalmunk. Jó formában vagyunk, van egy új tagunk, már jóval a tehetségkutató előtt elkezdtünk lendületbe jönni. A harmadik lemezre készülő számainkat talán a legjobb számainknak tartjuk. A verseny jól és gördülékenyen volt megszervezve. Mivel voltunk már két-három tehetségkutatón, ezért különösebb új tapasztalatokkal nem gazdagodtunk, viszont annál több élményt szereztünk."

A Room Of The Mad Robots tagjai az elmúlt hetekben lélekben már Európa elsőszámú metalfesztiváljára készültek. Wackenben már a nemzetközi tehetségkutató többi nyertesével kell majd összemérniük az erejüket. „Nem izgulunk, csak valami fránya rosszakarónk folyamatosan összeszorított öklében tartja a gyomrunkat. Meghallgattuk a többi nyertes zenekart, van egy-kettő, akiket mi is jónak tartunk, de a nyertes zenekarok többsége nagyon hasonló zenéket játszik, és szerintünk pozitívan különlegesek tudunk lenni hozzájuk képest. Természetesen nyerni megyünk ide is. A programot előre összeraktuk, intróval, minden szám közötti átvezetővel, outróval. Felvettük és megkevertük stúdióban is, amit játszani fogunk, és egy speciális, százdarabos Wacken-promót készítettünk belőle, amit a fesztiválon fogunk szétosztogatni elsősorban a szakmában dolgozó embereknek. Ezenkívül csináltunk szórólapot, matricát, söralátétet, pengetőt, jelvényt, éééés újra van pólónk: egyelőre háromféle, négy színben."

A zenekar a wackeni buli utánra is rendelkezik kész elképzelésekkel, bár természetesen azon is sok múlik, milyen eredményt érnek el Németországban. „Most éppen rengeteg tervünk van, meg lehetséges verziók garmadája, de sok minden múlik azon is, hogy mit sikerül elérni Wackenben. És itt nemcsak a tehetségkutatón elérhető helyezésre gondolunk, hanem arra is, hogy milyen kapcsolatokat sikerül kiépíteni, és kikkel. Ami biztosnak tűnik, hogy augusztus vége felé az EP-re rögzített egyik új dalból készített klipet megjelentetjük, ezen kívül magát a Wackenre készített EP-t is elérhetővé fogjuk tenni valamikor. Aktív koncertezésre azonban csak a jövő év elejétől lehet számítani tőlünk, addig az eddigi legjobb lemezünket szeretnénk elkészíteni."

Aki támogatni szeretné a bandát, egyszeri alkalomként támogatói csomagot vehet: ha pályázol egyre, siess, mert mindössze ötven példány van belőle. Részletek itt. A fesztivál után természetesen egy részletes interjút is készítünk majd a zenekarral a wackeni tapasztalatokról.

 

Hozzászólások 

 
+8 #1 trey 2014-07-28 16:23
hajra! sok sikert a sracoknak, nagyon tehetsegesek buszke vagyok, hogy ok kepviselnek minket odakinn.. remelem hallja majd egy-ket nagymeno is oket, hatha kiszabadulhatna k innen
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.