Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Vörös Attila videóit is tanulmányozta a Pantera-turné előtt Zakk Wylde

Zakk Wylde egy friss interjúban elárulta: többek között Vörös Attila videóit is alaposan áttanulmányozta a YouTube-on, amikor megtanulta a Pantera dalait a visszatérő koncertekre.

pantera_k2023_05

Még az előzetes szkeptikus hangok ellenére is óriási siker a Pantera visszatérő turnéja: a zenekar május végén Budapesten is két forró hangulatú koncertet adott, nyáron pedig párhuzamosan turnéztak Észak-Amerikában a Metallica egyik nyitóbandájaként a legnagyobb stadionokban, illetve a Lamb Of God vendégeskedése mellett önállóan, arénákban. A zenekar klasszikus felállásának két életben lévő tagja, Phil Anselmo énekes és Rex Brown basszer jelenlegi társai Dimebag Darrell és Vinnie Paul posztján Zakk Wylde gitáros és Charlie Benante dobos.

Zakk Wylde a felkészülési szakaszban teljesen nyíltan beszélt róla, hogy alaposan áttanulmányozta a neten fellelhető oktatóvideókat, amikor betanulta a Pantera-dalokat a koncertekre, hiszen körülbelül ugyan ismerte a dalokat, a pontos részletekkel azonban nem minden esetben volt tisztában. A Rick Beatónak adott, nemrég publikált interjúban az eddig emlegetett Ola Englund mellett most egy másik név is előkerült: Zakk Vörös Attilát is nevesíti a The Haunted gitárosa mellett. A szóban forgó rész 6.00 után kezdődik.

Attila nyáron, az első estén Live Life Hard zenekarával fel is léphetett a Pantera előtt a Barba Negrában. Amennyiben egyébként hihetünk az utólag kiszivárgott híreknek, Zakk nem az egyetlen jelölt volt Dimebag posztjára a turné előtt.

 

Hozzászólások 

 
#4 Matt Gabnai 2023-10-31 21:55
Idézet - Zsolti:
Attila és Buday Béla nélkül ez nem Pantera. Csak úgy lett volna igazi igy kamu.



Teljesen jogos, de "Pantera" Zakk Wylde-dal valszeg tobb embert hoz be... legalabbis Magyarorszagon kivul biztosan
Idézet
 
 
#3 Zsadon Ábel 2023-10-31 11:40
Egy egyhónapos interjú mióta számít frissnek?
Idézet
 
 
#2 Zsolti 2023-10-30 11:22
Attila és Buday Béla nélkül ez nem Pantera. Csak úgy lett volna igazi igy kamu.
Idézet
 
 
#1 kornel 2023-10-30 08:05
Ezek szerint Attila jelenléte autentikusabb lenne ebben a tribute-ben is,ha már Zakk is tőle tanul... Ez amúgy személyesen ő lenne?Lehet,csak a tömegnövelőkből vett vissza,de így már nem tűnik annak a durva arcnak,aki komoly vasakat tart magánál és akivel még egy Fbi-ügynök is jobb ha vigyáz.Charlie tűnik a legkevésbé leharcoltnak,bá r az is tény,hogy ő nem olyan kemény fazon,mint a többiek.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.