Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Vltimas: közös zenekarban David Vincent, Blasphemer és Flo Monier

Vltimas néven fut az a projekt, amelyben David Vincent, Rune Eriksen és Flo Monier egyesítette erőit. A trió első nagylemeze 2019 elején jelenik meg a Season Of Mist gondozásában.

1018vltimas

Három neves extrém metalos muzsikus zenél közösen az Vltimas nevű csapatban: David Vincent basszer/énekes (ex-Morbid Angel), Rune „Blasphemer” Eriksen gitáros (ex-Mayhem, Aura Noir) és Flo Monier dobos (Cryptopsy). A trió már rögzítette is első nagylemezét, amely death metalt rejt, és 2019 elején kerül a boltokba a Season Of Mist gondozásában. „Mintha évezredekkel ezelőtt vetődtem volna utoljára ezekre a zenei partokra, de most itt vagyunk”, mondja Eriksen. „Intenzív másfél év áll mögöttünk tervezéssel, kemény munkával, személyes áldozatokkal és hát igen, utazgatással – úgy gondolom, e tekintetben mindhármunk nevében beszélhetek. Mindazonáltal megidéztük a fenevadat, felvettük a lemezt, én pedig rendkívül büszke vagyok a végeredményre.”

A Jaime Gomez Arellano hangmérnökösködése mellett rögzített lemezről egy rövid zenerészlet már meg is hallgatható.

 

Hozzászólások 

 
#2 janomano 2018-10-18 13:39
Rune Eriksen, ezen a képen úgy látszik ez a fickó fiatalodik :) Volt a feleségével, egy Ava Inferi nevű gothic doom bandája is, kiadtak négy lemezt, amiből az utolsó kettő akkora 10 pontos cucc volt hogy csak na. En akkor underground szinten baromi nagy potenciált ereztem bennük. Aztán egyik pillanatról a másikra felszívódtak. Meg a Kék/Vörös Yukba is volt hirdetve koncertjük. Azert a csapatért nagyon kar.
Az utóélet tavaly került kiadásra Earth Eletric néven, ami talán a néhai The Devil`s Bloodhoz hasonlítható, bar csak a zenét illetöen, koncepciójában teljesen más a történet. Baromi jó lemez lett az is, csak rövid... Mindezek után nagyon kíváncsian várom ezt a projektet. (Remélem nem lesznek benne techno ütemek :) )
Idézet
 
 
#1 Kötelező_név 2018-10-18 06:15
Szerintem jó lesz ez...
Remélem legalább olyan jó anyagot raknak össze, mint a Serpentine Dominion!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.