Shock!

augusztus 10.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Viszonylag magasra helyeztem a lécet magammal szemben”

Hamarosan megjelenik az Audionerve második nagylemeze. Az album első dala Obey! címmel máris meghallgatható.

0912audionerve

Tavaly jelent meg az Omega Diatribe gitárosa, Hájer Gergő szólóprojektje, az Audionerve első albuma, a Burn Your System. A folytatás hamarosan megérkezik. „A Burn Your System debütlemezzel viszonylag magasra helyeztem a lécet magammal szemben, hiszen tudtam, hogy a folytatásnak is legalább annyira arcbamászónak és falhoz préselőnek kell lennie, mind dalügyileg, mind pedig megszólalás tekintetében", mondja Gergő. „Nem titok, hogy már dolgozunk a folytatáson, ami egy tízszámos nagylemez lesz valamikor a jövő év első felében, ha minden jól megy. Már öt dallal készen vagyunk a tízes csokorból. A dalírás folyamata maradt a régi, azaz az instrumentálért teljes egészében én felelek, a vokálokért pedig Vincze Andres. A felvételek és a végső keverés ugyanúgy a saját műhelyemben, az 515 Studioban zajlanak, míg az énekfelvételek Ausztriában, illetve Angliában folynak."

Az Obey! című dal máris meghallgatható a majdani lemezről. „Ez a dal az én szemszögemből mutatja be a napjainkban zajló szörnyűségek egyik szegmensét", mondja Andres. „Az emberek hajlamosak beállni a sorba, a korrupció felé húzni, elveszteni a józan ítélő képességüket, és a végén már azt sem tudják, hogy kik ők maguk valójában. Az emberiség a pusztulás saját maga által kitaposott útján halad."

Ugyan a csapatnak már összeállt egy koncertképes felállása Makai László dobossal, Höflinger Tamás gitárossal és Csák Károly basszerrel, a tagok bokros teendői miatt az élő fellépések még váratnak magukra.

 

Hozzászólások 

 
#1 lcs 2018-09-12 14:38
Jó kis időutazás ez a szám a 90-es évekbe.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.