Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Vista Chino néven működik tovább a Kyuss Lives!

Tegnap már beszámoltunk róla, hogy Nick Oliveri basszusgitáros visszatért a Kyuss Lives!-be, most pedig újabb lényeges változást jelenthetünk be a Kyuss három egykori tagját tömörítő csapat kapcsán: a pár hónappal ezelőtti bírósági döntés következtében John Garciáék végül úgy döntöttek, nevet változtatnak.

Vista Chino néven fut tovább a Kyuss Lives! formáció, amely a jelenlegi állás szerint 2013 elején, az ausztrál Soundwave fesztiválturné állomásain játszik majd a legendás dél-kaliforniai stoner pionírok neve alatt, és itt valószínűleg már néhány új dalt is bemutatnak jövőre várható új stúdióalbumukról.

A korábbi kyussos zenésztársakkal, Josh Homme gitárossal és Scott Reeder basszerrel folytatott jogviták eredményeként a John Garcia énekes és Brant Bjork dobos vezette Kyuss Lives! egy bírói döntés értelmében ugyan az élő fellépéseken továbbra is szerepelhetett volna az eddigi jelzés alatt, lemezt azonban nem adhatnak ki ezen a néven. Mindez akármilyen albumra vonatkozik, vagyis nemcsak a régóta tervezett stúdióanyag, de élő felvétel vagy bármilyen más hanghordozó sem jelenhetett volna meg így. A döntés értelmében úgyszintén nem használhatnák a Kyuss nevet semmilyen formában, amennyiben amellett nem áll ott ugyanakkora betűkkel a Lives! toldat is, és amennyiben bármelyik rendelkezést megszegik, a Kyuss Lives! brand használatától is eltilthatták volna őket.

Azt egyelőre nem tudni, Oliveri visszatérése összefügg-e a névváltoztatással, de talán nem is olyan lényeges: mi a magunk részéről nagyon várjuk az új zenéket, akárhogyan is hívják a Bruno Fevery gitárossal kiegészült triót.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.