Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Kyuss Lives!: ismét a fedélzeten Nick Oliveri

Visszatért a Kyuss Lives!-be Nick Oliveri basszusgitáros, aki márciusban személyes okok miatt hagyta ott John Garcia és Brant Bjork zenekarát. Akárcsak akkor, Oliveri most sem indokolta különösebben döntését, az azonban biztos, hogy társaival ellentétben továbbra is jó kapcsolatban van Josh Homme gitárossal, és ennek bizonyítékaként a Queens Of The Stone Age készülő új albumán is vendégszerepel majd.

Visszatért a Kyuss Lives!-be Nick Oliveri basszer, aki tavasszal meglehetősen kurtán-furcsán hagyta ott a zenekart. Nick ugyanakkor azt is nyilvánosságra hozta, hogy némi háttérvokálozás erejéig a Queens Of The Stone Age új lemezén is szerepel majd. Vagyis Nick a társaival az elmúlt időszakban komoly jogi csatározásokba bonyolódott Josh Homme gitárossal is jóban van.

Az említett jogviták eredményeként a Kyuss Lives! az élő fellépéseken továbbra is szerepelhet az eddigi jelzés alatt, lemezt azonban nem adhatnak ki ezen a néven. Mindez akármilyen albumra vonatkozik, vagyis nemcsak a tervezett stúdióanyag, de élő felvétel vagy bármilyen más hanghordozó sem jelenhet meg így. Garcia és Bjork úgyszintén nem használhatják a Kyuss nevet semmilyen formában, amennyiben amellett nem áll ott ugyanakkora betűkkel a Lives! toldat is. Amennyiben bármelyik rendelkezést megszegik, a Kyuss Lives! brand használatától is eltilthatják őket.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.