Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Visszatért a Vektor, hallgasd meg a Dead By Dawn című dalukat!

A Cryptosisszal közös EP-vel tért vissza a színre a megújult felállású Vektor. A prog-thrasherektől máris meghallgatható még egy friss szerzemény.

1217vektor

vektorcryptosis_cAz utóbbi évek egyik legérthetetlenebb történésének számított az undergroundban a Vektor szétrobbanása mindössze néhány hónappal az elképesztően jól sikerült, 2016-ban kiadott Terminal Redux album megjelenése után. Sokáig úgy tűnt, hogy a progresszív, futurisztikus thrashben utazó csapat jövőjére végleg keresztet vethetünk, ám David DiSanto énekes/gitáros és Erik Nelson gitáros végül a visszatérés mellett döntött. A zenekar két új taggal bővült Mike Ohlson dobos és Stephen Coon basszer személyében, és első kézzel fogható életjelük egy friss split-EP a holland Cryptosisszal a Century Media és a District 19 közös kiadásában, Transmissions Of Chaos címmel, amely pénteken jött ki.

A minialbumra négy dal került fel: a Vektor az Activate-et és a Dead By Dawnt, a Cryptosis pedig a Decyphert és a Prospect Of Immortalityt adta hozzá a végeredményhez. Az Activate után most a Dead By Dawn is meghallgatható. Ha minden igaz, a Vektortól egy teljes nagylemez is várható 2021-ben, a Distillator romjain alakult Cryptosishoz pedig szintén nagy reményeket fűz a Century Media, náluk szintén érkezik az album

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#1 CChutney 2021-02-28 13:15
A Terminal Redux hozott vissza a metálba anno, nagyon remélem, hogy ha nem is hozzák azt a szintet, de legalább megközelítik. De valahogy rossz előérzeteim vannak.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.