Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Visszatért a kaliforniai Leatherwolf

Unchained címmel hamarosan új koncertlemezzel jelentkezik a kaliforniai Leatherwolf, a '80-as évek második felének egyik legjellegzetesebb hangzású amerikai heavy metal zenekara. Az annak idején tripla gitáros felállásáról is ismert csapatban ugyan jelenleg csak két szólógitáros játszik, de Michael Olivieri énekes és Dean Roberts dobos a klasszikus tagságot képviseli.

Az Unchained pontos megjelenési dátuma egyelőre nem ismert, de az anyagot Bruce Dickinson és Rob Halford korábbi munkatársa, Roy Z producerelte, és olyan dalok szerepelnek rajta a klasszikus korszak repertoárjából, mint a The Calling, a Hideaway vagy a Street Ready, de a legutóbbi World Asylum album pár darabja is felkerül rá.. A Leatherwolf jelenlegi felállásában Olivieri és Roberts mellett Rob Math és Greg Erba gitározik, a basszer pedig Patrick Guyton. „Mind izgatottak vagyunk az új felállás és az abban rejlő lehetőségek miatt", mondja Olivieri a csapat újonnani aktivizálódásáról. „Mindennél jobban várjuk, hogy ismét nekiinduljunk és színpadon állhassunk. Szerintem mindig is élőben tudtuk igazán megmutatni, miről is szól a zenekar, és ez a mostani csapat tényleg képes bevinni minden találatot!"

A Leatherwolf hivatalos facebookos oldaláról már letölthető egy ízelítő dal az anyagról, és a banda honlapja is megújult. Innen 320Kbp-s mp3-ban lehet beszerezni a zenekar komplett diszkográfiáját, ami nem gyenge fegyvertény, a régi lemezek ugyanis CD-n régóta hiánycikknek számítanak a piacon.

A csapat áprilistól kezdve Amerikában koncertezik, remélhetőleg előbb-utóbb Európában is felbukkannak.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+3 #1 tschaby 2013-03-05 11:28
Áááá, imádom a 80-as évek zenéjét!!! A ruházkodást inkább hagyjuk...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.