Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Visszatérő nagylemezén dolgozik a Britny Fox

0426britnyÚjjáalakult a '80-as évek egyik nem éppen vezető, de azért elég jó hajmetal-csapata, a Britny Fox. A zenekar nem az eredeti frontemberrel, Dizzy Dean Davidsonnal, hanem utódjával, Tommy Parisszel dolgozik következő nagylemezén, amely még idén megjelenhet.

Az eredeti szólógitáros, Michael Kelly Smith, illetve a legsikeresebb korszak frontembere, az összekeverhetetlen hangú és fazonú Dizzy Dean Davidson nélkül, de ismét aktív a philadelphiai Britny Fox, akik annak idején elég jó szériát futottak a hajmetal fénykorában. A zenekar eredetileg 1992-ben oszlott fel, majd 2000-ben újjáalakultak, de aztán 2008-ban ismét feloszlottak. A mostani felállásban Billy Childs basszer és Johnny Dee dobos képviseli az alapfelállást, az új szólógitáros Chris Sanders, a mikrofonnál pedig ismét Tommy Paris áll, aki annak idején, az 1991-es Bite Down Hard lemezen mutatkozott be a bandában, de a 2003-as, semmiféle érdemi visszhangot ki nem váltó Springhead Motorshark albumon is ő énekelt.

A megújult banda már dolgozik visszatérő lemezén, és céljuk a Bite Down Hard (a képen az akkori felállás) modern kori utódjának elkészítése.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+3 #1 queensryche999 2015-04-26 16:19
A modern kori Bite Down Hard túl szép ahhoz, hogy elhiggyem, de reménykedek. Semmit nem veszett a varázsából 24 év alatt, pontosan ugyanolyan jók a dalok mai füllel is. A hangzás pedig álom, ahogy abban az időszakban megannyi lemezé. Hiányolom is ezt a hangzást manapság. Metalban pl. nincs ilyen hiányérzetem, hard rockban viszont rendre visszatérek a kb. '86-'94 időszakhoz a lemezek megszólalását illetően.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.