Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Visszatérne a Slipknotba Joey Jordison

Hamarosan két zenekarral, a Vimickel és a Sinsaenummal is is lemezt jelentet meg Joey Jordison, akit valószínűleg egy súlyos betegség miatt küldtek el a Slipknotból lassan három éve. Ő azonban akár vissza is menne…

„Hogy volt-e zenekari találkozó? Nem. Bármi a menedzsmenttől? Nem, semmi. Egy hülye, elbaszott e-mailt kaptam, hogy már nem vagyok tagja a zenekarnak, amelynek a felépítéséért egész életemben szétmelóztam a seggemet”, mondta a brit Metal Hammernek Jordison. „ Ez történt, és fájdalmasan is érintett. Nem ezt a szart érdemeltem azok után, amit tettem, és amin átmentem. De az egészségügyi problémáim összezavarták őket, és először ugyebár én sem tudtam, pontosan miről is van szó. Ők meg azt hitték, ismét szétbasztam magam a drogokkal, pedig ilyesmiről szó sem volt. Rengeteg mindenen mentem keresztül azokkal a srácokkal, és nagyon szeretem őket. Viszont ahogy ez az egész lezajlott, az fájt, és kibaszottul nem volt helyes. Csak ennyit akarok mondani ezzel. Kurvára gyáván vezényelték le ezt az egészet. Teljesen haza is vágott a dolog. De őszintén szólva nem akarom túldramatizálni ezt az egészet. Ha felmerülne a lehetőség, hogy mit szeretnék, az a legfontosabb, hogy jöjjünk össze. Szeretném látni, megölelni őket, és érezni azt az energiát, ami kibaszottul megvolt bennünk, amikor fiatalok és éhesek voltunk. A testvéreim. Átölelnénk egymást, dumálnánk, és minden olyasmit csinálnánk, amit régen. Annak idején sokszor egész éjjel fennmaradtunk, és azt tervezgettük, mit szeretnénk elérni. Én ma is így csinálnám. Személyesen kellene intézni mindent. Kurva jó lenne, ha összejönne a dolog, de csak az idő ad majd választ rá, így lesz-e.”

Jordison véleményét megkérdezték a Slipknot már nélküle készült .5: The Gray Chapter lemezéről is. „Sokszor meghallgattam az egész albumot, és nagyszerűnek tartom. Kurva jó lett, és örülök annak is, hogy továbbléptek. Jó, hogy továbbviszik a nevet, hiszen a rajongók a legfontosabbak.”

 

Hozzászólások 

 
#6 Topferi 2016-06-25 12:09
Idézet - Charlie Firpo:
Idézet - Csabi:
Portnoy is vissza akart menni a Dream-be, mégis szídta a nélküle készült albumokat.


Nem is került vissza a DT-be...


Ami egyrészt kár, mert hiányzik az ízes játéka (Mangini kb. mintha dobgép lenne). Másrészt nem kár, mert így jobbnál-jobb projektekre van ideje. Ott van pl. Neal Morse, akivel elképesztően jó lemezeket és koncert videókat hozott össze. Igazi progresszív örömzene, semmi manír. Na meg a Twisted Sister... de várom azt a koncertvidit is. Szóval rajongóként nem veszítettünk akkorát mégsem talán...
Idézet
 
 
+8 #5 Charlie Firpo 2016-06-21 23:00
Idézet - Csabi:
Portnoy is vissza akart menni a Dream-be, mégis szídta a nélküle készült albumokat.


Nem is került vissza a DT-be...
Idézet
 
 
+6 #4 Csabi 2016-06-21 19:31
Portnoy is vissza akart menni a Dream-be, mégis szídta a nélküle készült albumokat. Jordison menjen is csak vissza a Slipknot-ba, az az ő helye! Idézet - Charlie Firpo:
Persze, hogy nem fikáz, hisz vissza akar menni... :)))
Idézet
 
 
-4 #3 Charlie Firpo 2016-06-21 13:12
Persze, hogy nem fikáz, hisz vissza akar menni... :)))
Idézet
 
 
+12 #2 Maradonnna 2016-06-21 12:15
jó arc!
Idézet
 
 
+23 #1 lcs 2016-06-21 10:18
Nos, így is lehet, nem kell mindig fikázni az ex-tagoknak a nélküle készült lemezt/lemezeket!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.