Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Visszatérhetett a Live soraiba Ed Kowalczyk

1027liveEgyre több jel utal arra, hogy akár ismét összeborulhat egymással a Live zenekar és eredeti frontembere, Ed Kowalczyk. Az énekes és a banda gitárosa, Chad Taylor a héten egy rádióműsorban is közösen szerepeltek.

2006-ban, Songs From The Black Mountain címmel adta ki utolsó lemezét Ed Kowalczyk énekessel a pennsylvaniai Live, akik az 1994-es Throwing Copper albummal váltak az egyik legsikeresebb amerikai grunge/rádiórock-zenekarrá. Az összekeverhetetlen hangú frontember 2009-ben kilépett a bandából, ami a Live rövid feloszlását eredményezte, majd a felek még egy csúnya pereskedésbe is belebonyolódtak. A Live ezután 2011-ben aktivizálta magát újra, immáron Chris Shinn-nel a mikrofonnál, de a vele kiadott, 2014-es The Turn elég csúnyán megbukott.

Ezek után annyira talán nem meglepő, hogy miután a banda hivatalos felületein hónapok óta nem lehet semmit hallani Chrisről, a legtöbben az énekes elbúcsúztatását kezdték sejteni, főleg, miután Chad Taylor gitáros augusztusban kiírta a Facebookra: „Ne sírj, amiért vége, hanem mosolyogj, hogy megtörtént." Az amerikai színtéren egy ideje amúgy is terjeng a pletyka, hogy a bandába hamarosan visszatér Kowalczyk. A híresztelések a jelek szerint nem nélkülözik a valóságalapot: Ed és Chad Taylor gitáros a héten közösen vendégeskedett a WVYC rádióműsorban, és ugyan semmi konkrétum nem hangzott el kedélyes sztorizgatásokon kívül, a dolog azért eléggé beszédesnek tűnik – ezzel párhuzamosan a Live hivatalos felületeiről is eltűnt gyakorlatilag minden, ami szintén komoly változásokra utal. Ezekre viszont alighanem csak 2017-ben kerül majd sor, és az Alternative Nation érdeklődését Taylor is annyival hárította el, hogy talán jövőre lesz mondanivalója a zenekarról...

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.