Shock!

május 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Visszatér a tinicsajok kedvenc rockbandája

2012 tavaszán a Frontiersnél jelenik meg az egykor a metalsajtóban szanaszét cinkelt pop metal zenekar, a Trixter visszatérő lemeze. A New Jersey-i banda annak idején két sikeres lemezt jelentetett meg, ám a feltűnően fiatal és jó kinézetű tagok miatt folyamatosan csak azt kapták, hogy tinizenekarnak rakta össze őket össze valami éles elméjű menedzser.

A Trixter 1984-ben alakult, és 1990-es debütáló lemezükből egyből több mint 500 ezer példány kelt el az Egyesült Államokban. A feltűnően intenzív MTV-s nyomatásnak köszönhetően a négyesfogat fényes karriert futott be a tinilapokban, de – ahogy az a hasonló közönséget mozgató előadóknál szokás – a következő album, az 1992-es Hear már nem tudott elődjét idéző babérokra törni, hiszen ez már bőven a Nirvana korszakban jött ki. A csapat egy 1994-es, abszolút sikertelen feldolgozásalbum megjelentetését követően feloszlott, és egészen 2007-ig nem hallattak magukról. Most azonban hamarosan itt az új stúdióanyag.

„Az utolsó négy évben rendszeresen játszottunk együtt, így logikus lépés volt, hogy elkészítsünk egy új lemezt", magyarázza a miérteket Steve Brown gitáros. „Az album címe New Audio Machine lesz, és klasszikus stílusú melodikus hard rockot rejt majd. Minden benne lesz, amiért az emberek szerették a Trixtert. Nagy dalok, nagy riffek, fogós énektémák és állat hangzás, totális nagy rockprodukció!"

A banda mostani felállásában Brown mellett Pete Loran énekes/gitáros, P.J. Farley basszer és Gus Scott dobos zenélnek, vagyis teljes a két lemezt elkészítő négyes. A Trixter reméli, hogy a megjelenés után nyáron betársulhatnak valamelyik nagy dallamos metal turnéba, illetve szintén át szeretnének jönni Európába, amire annak idején nem volt alkalmuk.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.