Shock!

május 01.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Vinnie Paul és társai feldemózták a hármas lemez felét

Már hat új dalt demózott fel a Hellyeah, így tényleg komoly esély mutatkozik arra, hogy még ebben az évben megjelenjen Vinnie Paul és a Mudvayne-es arcok bandájának harmadik nagylemeze. A csapat súlyosabbnak ígéri az anyagot elődeinél.

„Gyorsan pörögnek a dolgok, ez a szarság kemény és tökös!”, írta a zenekar a Twitteren a hat feldemózott új nóta kapcsán. Vinnie Paul korábban azt nyilatkozta, hogy mindenképpen súlyosabb, morózusabb lemezt akarnak készíteni az előzőekról, de megmaradva saját stílusuknál. „Mindig benne lesz a zenében a Hellyeah lüktetése: egy kis délies dolog, egy kis rock and roll, egy kis metal… Ez egy nagyon őszinte és lényegretörő banda. Nem félünk attól, hogy kimutassuk a derűs oldalunkat is. Rengeteg zenekar kissé túl komolyan veszi magát és a zenéjét, minden tele van halállal, szomorúsággal és hasonlókkal, pedig a világ nem ilyen rossz. Mi szeretjük magunkat jól érezni a zenénkkel, a Hellyeah erről szól”, mondta a dobos az Artisannak.

Tom Maxwell gitáros nemrég szintén azt mondta a Pop Culture Madnessnek, hogy a formálódó hármas Hellyeah anyag jóval durvábbnak ígérkezik, mint a tavalyi Stampede vagy a 2007-es bemutatkozó album. A banda egyelőre még nem tudja, hogy Vinnie Paul texasi otthonában vagy a dobos másik bázisán, Las Vegasban rögzítik-e a lemezt. „Vinnie házában rengeteg olyan dolog van, ami elvonja az ember figyelmét a munkáról, de mégis az tekinthető a bázisunknak", mondta nevetve Tom. „Mind az ország különböző részein mozgunk, és általában ott, Arlingtonban szerveződünk mindig újjá... Vinnie-nek van egy háza Vegasban is, de az szerintem most nem jön szóba, mert ott aztán tényleg mindenre figyel az ember, csak a melóra nem... Dallasban minden oké lenne, hiszen a stúdió tényleg ott van a házban. Nem kell kibérelnünk 50-100 ezer dollárokért valamelyik nagy stúdiót, nem kell oda-vissza reptetni a technikusokat és szállást bérelni nekik... Vinnie-nél amolyan all inclusive az ellátás: ott lakunk, ott eszünk, ott bulizunk, és persze ott írunk és ott vesszük fel a dalokat. Ez pedig tényleg nagyban leegyszerűsít mindent."

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.