Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Vicious Rumors: budapesti koncert a Circle II Circle-lel

Április 29-én jelenik meg a Steamhammer / SPV gondozásában a San Francisco-i power metal istenség Vicious Rumors új nagylemeze, az Electric Punishment. A zenekar néhány héttel a megjelenés után ismét Budapesten játszik, méghozzá a Zak Stevens vezette Circle II Circle társaságában.

Az Electric Punishment munkálatai már a befejezéshez közelednek Juan Urteaga és a gitáros Geoff Thorpe irányítása mellett. Az anyagra egy KISS feldolgozás is felkerül. A Vicious Rumors jelenlegi felállásában Thorpe mellett továbbra is Larry Howe dobos a másik őstag, az énekes Brian Allen, Thaen Rasmussen a szólógitáros és Stephen Goodwin a basszer. Mellettük olyan vendégek bukkannak majd fel a dalokban, mint a korábban a csapattal már dolgozott Brad Gillis és Mark McGee szólógitárosok, illetve a turnégitáros Bob Capka.

A lemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

01. I Am The Gun
02. Black X List
03. Electric Punishment
04. D - Block
05. Escape (From Hell)
06. Dime Store Prophet
07. Together We Unite
08. Eternally
09. Thirst For A Kill
10. Strange Ways (KISS feldolgozás)

Jó hír, hogy a Vicious Rumors május 20-án ismét Budapesten játszik, méghozzá az egykori Savatage frontember Zak Stevens bandája, a Circle II Circle társaságában, akik január utolsó napjaiban adták ki új albumukat Seasons Will Fall címmel. A helyszín egyelőre még nem ismert.

A Vicious Rumors legutóbb 2011-ben jelentetett meg stúdióalbumot Razorback Killers címmel, tavaly év végén pedig egy Live You To Death című remek koncertlemezzel jelentkeztek. Geoff Thorpe-pal utóbbi kiadvány kapcsán készült interjúnkat itt olvashatod.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.