Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Vérét adja márciusban az Artillery

Már a dániai Medley stúdióban gyűri a hangszereket Európa egyik legjobb power/thrash bandája, az Artillery, akik My Blood címmel jelentetik meg következő lemezüket 2011 márciusában a lengyel Metal Mind kiadó gondozásában. A zenekar kissé keményebb anyagot ígér az előzőnél.

A dán thrasherek 2009-ben parádés visszatérést produkáltak a When Death Comes lemezzel, és ugyan budapesti koncertjük intenzitás tekintetében nem vetekedett éppen a Slayerrel vagy a Death Angellel, azért mindenképpen jó volt őket végre Magyarországon is látni. A banda eddig tizennégy számot rögzített a következő anyaghoz, de ebből csak tíz új szerzemény: három bónuszdal (The Eternal War, The Almighty, Show Your Hate) az 1985-ös Fear Of Tomorrow debütről került újrafelvételre, az Ain't Giving In pedig az 1992-es Mind Factory demójukon szerepelt, rendes soralbumon eddig soha nem jelent meg. A csapatban továbbra is az előző albumon debütált Søren Adamsen énekel.

A My Bloodra az alábbi dalok már biztosan felkerülnek a rögzítettek közül, még ha nem is feltétlenül ebben a sorrendben:

1. The Great Satan
2. Monster
3. Death Is An Illusion
4. The End Of Eternity
5. Mi Sangre
6. Concealed In The Dark
7. Dark Days
8. Warrior Blood

„Az új dalok hangzása kissé súlyosabb, mint a When Death Comes-é", vélekedett a friss anyagról a gitáros Michael Stützer. „A zene leginkább a 2009-es album és a By Inheritance keverékeként írható le, de a keleties elemek miatt néhol a Terror Squad és a Fear Of Tomorrow érzésvilága is visszaköszön." Az anyag producere, Søren Andersen szerint a nóták egy részében majdhogynem rock'n'rollos a feeling.

Az európai megjelenés pontos dátuma március 21. További részletek hamarosan.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.