Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Vége a józanságnak: ismét elvonón Steven Adler

Habár évek óta tiszta volt, ismét visszaesett drogszenvedélyébe Steven Adler, a Guns N’ Roses eredeti dobosa. Noha a zenész tavaly év végén több mint két évtized után végre összekapta magát annyira, hogy végre képes legyen kihozni egy új lemezt egy új csapattal, az Adler zenekar nyári amerikai turnéját máris el kellett halasztani újabb elvonója miatt.

„Őszintén elnézést kérünk az összes rajongótól és szervezőtől, akik látni akartak minket a turnén, de most Steven egészsége a legfontosabb”, mondja az Adler frontembere, Jacob Bunton. „Remélhetőleg mindenhová eljutunk majd, miután Steven rendbejött.”

Adler jelenleg egy meg nem nevezett rehabilitációs műintézmény vendégszeretetét élvezi, arról azonban nem számoltak be, pontosan miben is áll a mostani probléma. Az azonban biztos, hogy a dobosnak mind a heroinnal, mind a kokainnal komoly gondjai voltak a ’80-as évek közepe óta, ki-be járkált a különböző elvonókra, de tartós sikert csak az utóbbi években sikerült elérnie a józanság terén: erőfeszítéseit az amerikai tévénézők a Celebrity Rehab és a Sober House műsorokban is figyelemmel kísérhették. A 48 éves Stevent utoljára 2008-ban tartóztatták le bódult állapotban történt járművezetés és heroinbirtoklás miatt, ezt követően azonban egy időre sikerült megtisztulnia. Eszerint sajnos ez is ideiglenes volt, pedig a tavaly év végén kiadott Back From The Dead album nem egyedül nekünk tetszett, hanem mindenhol jó kritikákat kapott, és a közönség részéről is pozitív fogadtatásban részesült.

A mostani állás szerint az elhalasztott turnét ősszel pótolják.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+4 #2 ... 2013-05-03 15:47
hát ez a mai nap aztán tényleg "Black Friday" :(
Idézet
 
 
+5 #1 Metal 2013-05-03 13:17
Mára sok a "jó" hír..R.I.P Jeff, remélem Adler rendbejön...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.