Shock!

május 27.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Változatosabb szerzőlistával készül Kiske harmadik nekifutása

0317wardkiskeTöbb dalszerzőt is bevontak a Place Vendome készülő harmadik lemezének munkálataiba, mivel a projekt zenei agya, Dennis Ward kreatív kapacitásait az utóbbi időkben a Unisonic és a Pink Cream 69 ügyei kötötték le. Az elsősorban Michael Kiske nevével fémjelzett projekt új anyaga az év második felében jelenhet meg.

Michael Kiske énekes és Dennis Ward basszer/producer mellett a Pink Cream 69 és a Sunstorm gitárosa, Uwe Reitenauer, a Vanden Plasból ismert Günter Verno billentyűs, illetve az Elegy és az Adagio soraiban is bizonyított Dirk Bruinenberg dobos játszik majd a Place Vendome projekt harmadik albumán, amely már nagyban készül, és valamikor az év második felében láthat napvilágot a Frontiers gondozásában.

Ward és az ex-Helloween torok a tavaly albumot is kiadott Unisonic zenekarban is együtt zenél, illetve Dennis és Reitenauer elég sokat foglalkozik a nemrég egy Ceremonial című új lemezzel visszatért Pink Cream 69 ügyeivel is, így ha hihetünk a híreknek, ezúttal kissé változatosabb lesz a szerzők listája, mint az első két albumon. „Rengeteg dalszerzőt vontunk be a munkába, mert Dennis és én túl elfoglaltak voltunk ahhoz, hogy sok dalt írjunk a Pink Cream 69 meg a Unisonic ügyei mellett”, mondja a témáról Reitenauer. „A dalok egyelőre még csak demók, amikhez azért Dennis és én is hoztunk riffeket, szólókat és egyéb részeket.”

A 2005-ös első Place Vendome album Kiske visszatérését jelentette az igazi hard rock zenék világába, és az olasz melodikus kiadó egyik legnagyobb sikere volt abban az évben. A folytatás, a 2009-es Streets Of Fire szintén kedvező fogadtatásra talált.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.