Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Változások a Superbuttban

A Superbuttot az elmúlt másfél, illetve fél évben kisegítő Prepelicza Zoltán basszusgitáros és Makai László dobos januártól visszatért eredeti, újra aktív zenekarába, az Apey and the Pea-be. „Az együtt töltött idő minden percét roppantul élveztük, köszönjük szépen és a legjobbakat a soron következő feladataitokhoz!", áll a Superbutt közleményében.

Prepelicza Zoltán az eredeti basszusgitáros, Mahboubi Salim 2009-es kilépése óta segítette ki a Superbuttot, Makai László pedig Szűcs Péter dobos tavaly májusi biciklibalesete miatt csatlakozott a színpadon a bandához.

Az országot legutóbb a hatalmas sikerű Royal Flush fesztiválturnéval bejárt Vörös Andrásék mindeközben máris az új albumon és a 2011-es terveken dolgoznak. Az év első felében a zenekar várhatóan csak nagyon kevés koncertet játszik majd, és azt is inkább külföldön, hiszen Magyarország minden sarkát bejárták az elmúlt időben, ősszel azonban új, dupla lemez érkezik, amihez rengeteg fellépés is társul majd.

„Hallatszani fog rajta a változás, de ha úgy tetszik, nem a hosszú haj irányában”, mondta még novemberben a Shock!-nak Práznek Tamás gitáros a készülő új Superbutt albumról. „Vagyis nem megyünk át heavy metalba. Egy kicsit talán érettebb, átgondoltabb a zene, akárcsak maga a zenekar is. A vérfrissítés miatt mindenki be van gerjedve. Én is, hiszen ez lesz életem első nagylemeze…”

A Superbutt utoljára 2008-ban adott ki stúdióalbumot You And Your Revolution címmel.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.