Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Valószínűleg rákkal műtik Tony MacAlpine-t

0401tonyEgészségügyi problémák miatt kénytelen volt lemondani aktuális ázsiai és ausztrál koncertjeit Tony MacAlpine, akinél elképzelhető, hogy rákos megbetegedésről van szó. A gitárost a napokban megműtik, és az október 30-ra tervezett budapesti fellépés a jelenlegi állás szerint nem marad el.

„Múlt héten komoly gyomorfájdalmakkal szállítottak kórházba”, áll az 55 éves Tony közleményében. „A vérkép, több MRI és további változatos vizsgálatok után az orvosok egy nagy csomót fedeztek fel a beleimben, és úgy látszik, hogy rákról van szó. Azt tanácsolták, hogy nagyon sürgősen kezeljük a dolgot, így már ezen a héten megoperálnak. Ebből egy hónap, mire felépülök – pont akkor turnéznék az ausztrál-ázsiai régióban. Feltéve, hogy minden rendben megy, úgy értelmezem, hogy mire a lekötött európai koncertek következnének, már elég jól leszek ahhoz, hogy színpadra álljak.”

Az egyik legelismertebb amerikai gitárhős tavasszal jelentette meg új nagylemezét Concrete Gardens címmel, újabb hazai bulija pedig – remélhetőleg – október 30-án lesz az A38 Hajón. Tony legutóbb 2012 őszén, Mike Portnoy, Billy Sheehan és Derek Sherinian társaságában koncertezett Magyarországon, szólóban pedig eddig mindössze egyszer, ugyanazon év tavaszán járt nálunk. A gitáros zenekarában Björn Englen basszusgitározik és Aquiles Priester dobol, további részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
+2 #2 Plektrum 2015-08-26 08:39
Az egyik örök kedvencem a gitárhősök közül... megdöbbenve olvastam már a facebook bejegyzését is a betegségéről. Mielöbbi teljes gyógyulást kívánok Neki. Hajrá TMac!
Idézet
 
 
+4 #1 Kjällvar 2015-08-26 00:35
Jobbulást kívánok neki ebből az apró országból.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.