Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Vajon ez a szorongással teli modern kor azt kívánja meg, hogy saját magad menekülj a felejtésbe?”

Cleave címmel, szeptemberben jelenik meg az ír Therapy? új nagylemeze. A korábban már bemutatott Callow dal videója alább megtekinthető.

0526therapy

therapy_cÚj lemezszerződést írt alá a Marshall céggel az ír Therapy?, amelynek köszönhetően ősszel, egészen konkrétan szeptember 21-én, Cleave címmel érkezik a csapat legfrissebb lemeze. Ezt a Callow című single vezeti fel, amelynek hivatalos klipjét alább lehet megtekinteni. „Lil Peep halála ráirányította a média figyelmét a Xanax-függőségre, mi pedig ennek hatására felidéztünk egy régi Stephen Fry-idézetet, amely akkor született, amikor a mániás depresszióval küzdött”, mondja a szám szövegéről Andy Cairns énekes/gitáros. „Nem szerette az antidepresszánsokat és a lezsibbasztó hatásukat, és azt mondta: ha elveszed a démonjaimat, az angyalaimat is elveszed. Vajon ez a szorongással teli modern kor azt kívánja meg, hogy saját magad menekülj a felejtésbe? Vajon elértünk arra a pontra, amikor ki kell vonnunk magunkat a minket övező folyamatos, harcos és megosztó zajból? A legédesebb dallamok egy bepánikolt tempóval, nem a hajbókolásra: ez a Therapy? 2018-ban.”

A tizenötödik Therapy?-lemez megjelenése előtt a csapat nyáron már koncertezget itt-ott Nyugat-Európában, de komolyabb mozgás majd a megjelenés után várható tőlük.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.