Shock!

május 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Utálom, amikor a zenekarok azt mondják, hogy az új albumuk a legjobb”

0925mheadA Motörhead többször is újszerű megoldásokat és kiemelkedő dalokat emlegetett az októberben érkező új lemez, az Aftershock kapcsán. Mikkey Dee dobos ugyanakkor mereven elzárkózott attól, hogy karrierjük legjobbjának titulálja a produkciót.

„Utálom, amikor a zenekarok azt mondják, hogy az új albumuk a legjobb, amit csak valaha is készítettek”, mondta Mikkey a RockNLive-nak. „Klisé, unalmas, átkapcsolok a másik csatornára. Baromság. Mi a Motörheaddel sosem mondtuk ilyet, soha. Inkább azt mondom, készítettünk egy új anyagot, ami talán versenyezhet ezért a címért, de ennél azért sokkal több időre van szükségem ahhoz, hogy tényleg érezzem, ott van-e a legjobb lemezeink között. Az Aftershock azért a legenyhébb megfogalmazás szerint is nagyon, nagyon jó, és most, hogy befejeztük az elkészítését, jobbnak érzem a dalait, mint már hosszú ideje bármelyik albumunk esetében. Szóval remélem, hogy idővel még inkább rámnő majd ez a lemez, ami kétségtelenül nagyszerű lett. De nem mondhatom, hogy ez a legjobb. Mindenki azt várja, hogy azt mondjam, ez a legjobb, vagy hogy rossz. De nem tehetem, mert még én sem tudom.”

Az ismét Cameron Webb producerrel készített album dallistája az alábbi:

0904aftershock01. Heartbreaker
02. Coup De Grace
03. Lost Woman Blues
04. End Of Time
05. Do You Believe
06. Death Machine
07. Dust And Glass
08. Going To Mexico
09. Silence When You Speak To Me
10. Crying Shame (meghallgatható itt)
11. Queen Of The Damned
12. Knife
13. Keep Your Powder Dry
14. Paralyzed

Noha Lemmy egészségügyi állapota komoly aggodalmakra adott okot az elmúlt hónapokban, a zenekar november 7-étől elvileg turnézni fog Európában. A körút Zürichben indul, és a jelenlegi állás szerint Németországnál közelebb sajnos nem merészkednek Magyarországhoz.

 

Hozzászólások 

 
+4 #2 Zoli 2013-09-28 22:45
Motörheadnél pont nem szokott felhajtás lenni, csak qrva jó lemezeket hoznak ki évről évre. Imádom az olyan újkori lemezeiket mint pl: inferno, kiss of death, world is yours.
Pecsába de még az Arénában is tuti teltház lenne ha eljönnének.
Idézet
 
 
-9 #1 simple 2013-09-28 13:50
Ezzel röviden azt mondta: ez lett a legjobb albumunk. (Amúgy nem szeretem a bandát, és nem is értem a felhajtást körülöttük ugyanúgy, mint az AC/DC-nél sem.)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.