Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Uriah Heep: kisegítő basszusgitárossal játszanak a beteg Bolder helyén

Hamarosan kórházba vonul Trevor Bolder, a Uriah Heep basszusgitárosa, akin egy közelebbről egyelőre meg nem nevezett operációt hajtanak végre. Mivel a zenész lábadozása hónapokig tarthat a beavatkozás után, a csapat a köztes időre lekötött koncerteket egy helyettessel játssza le.

Nem tudni, pontosan miért, de komoly műtét előtt áll a Uriah Heep veterán basszere, a 62 éves Trevor Bolder, akinek hamarosan kórházba is kell vonulnia. Mivel felgyógyulása hónapokat vesz majd igénybe, a következő időszakban esedékes koncerteken a zenekar John Jowitt basszusgitárossal áll majd színpadra, aki az Arkban vagy az Arenában is bizonyított már korábban. Jowitt először egy izraeli fellépésen játszik a Heeppel január végén. Az is mellette szól, hogy énekelni is tud, így ki tudja venni a részét a zenekar legendás vokálmunkájából.

Trevor gyógyulása során már biztos, hogy dalokat ír majd a következő nagylemezre, amelyet a zenekar 2013-ban szeretne összerakni. A zenekar legutóbb 2011-ben jelentetett meg stúdióalbumot Into The Wild címmel. A Heep június 8-án ismét fellép Alsóörsön, a Harley-Davidson Open Road Fesztivál negyedik napján.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.