Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Unseen címmel érkezik a The Haunted új anyaga

Végre elkészült a The Haunted új, szám szerint hetes számú stúdióalbuma. Az Unseen című anyag a banda régi kollaboránsa, Tue Madsen segítségével állt össze a dániai Antfarm stúdióban, és márciusban jelenik meg a Century Media gondozásában.

„A meló kész", fogalmazott ezúttal magához képest meglehetősen szűkszavúan Peter Dolving, a zenekar köztudottan közlésmániában szenvedő frontembere. „Másfél hónapot dolgoztunk a lemezen Tue Madsennel, aki mindenkiből a legjobbat hozta ki, és elképesztő munkát végzett a keverésnél is."

A svéd modern thrash gárda három januári svéd buli után márciusban, a lemez megjelenésével szinkronban csap bele újabb Európa-turnéjába, de az eddig nyilvánosságra hozott dátumok között egyelőre csak északi és francia dátumok szerepelnek, meg persze az augusztusi Wacken és Summer Breeze fesztiválok Németországban. Magyar szempontból azért még nincs veszve minden, hiszen további koncerteket is ígérnek az év első felére, és remélhetőleg hozzánk közelebb is fellépnek majd. A csapatot alapító Björler-tesókra húzós időszak vár, hiszen korábbi csapatuk, a legendás At The Gates is több koncertet ad majd 2011-ben, többek között a brit Bloodstock fesztiválon is fellépnek majd.

Az Unseen album a The Haunted első stúdióanyaga lesz a 2009-es Versus óta. A banda a legutóbbi anyag megjelenése óta intenzíven turnézott, tavaly többek között a nagy példakép Slayerrel is végigtúrták Európa szerencsésebb féltekét. Magyarországon önálló koncerten utoljára 2007-ben jártak a Municipal Waste társaságában, de a tavalyi Azfeszten is felléptek.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.