Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Unisonic: megkezdik a munkát a második albumon

Mivel idén a Gamma Ray és a Pink Cream 69, illetve a Place Vendome is komoly mozgást tervez, 2013-ban nem várható látványos aktivitás a Unisonictól, ám a Kai Hansent, Michael Kiskét, Dennis Wardot, Kosta Zafiriout és Mandy Meyert soraiban tudó hard rock/heavy metal formáció a háttérben azért folyamatosan dolgozni fog. A banda 2014 elejére ígéri második nagylemezét.

Mint az már korábban kiderült, a Unisonic tagjai egyéb zenekaraik ügyeivel foglalkoznak 2013-ban. Kai Hansen a Gamma Ray útját egyengeti majd – és márciusban Magyarországon is ismét fellép a bandával a Helloween társaságában –, Dennis Ward pedig a Pink Cream 69-ét, de emellett Michael Kiskével is nekilát a harmadik Place Vendome albumnak. A formáció másik gitárosa, Mandy Meyer visszatért régi zenekarába, a Krokusba, így neki is akad majd dolga bőven az idei évben, Kosta Zafiriou pedig menedzserként üzemel majd régóta működő cégénél.

Mindezek fényében az első Unisonic album folytatása csak 2014 elején jelenhet meg, és a banda mindent meg is tesz ennek érdekében: a háttérben folyamatosan dolgoznak majd az új dalokon. „Az első közös turné és a közönség túláradó fogadtatása megerősített minket zenekarként, és alig várjuk, hogy minden tapasztalatunkat és erőteljes és dallamos metal album elkészítésébe csatornázzuk be", áll a zenekar nyilatkozatában.

 

Hozzászólások 

 
+4 #1 tschaby 2013-01-04 14:19
Hansen rángassa már át Kiskét a Gamma Ray-be! Egyébként a Unisonic címadója mintha a Pink Bubbles-ről maradt volna le...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.