Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Unearth: agresszió, energia és himnikus jelleg felsőfokon

0618unearthEurópában a Century Mediánál, Észak-Amerikában az eOne Musicnál jelenik meg az év második felében a massachusettsi Unearth következő albuma. A zenekar közel egy évtizede dolgozott a Metal Blade égisze alatt, szerződésük azonban lejárt.

„Jelenleg épp a stúdióban dolgozunk az eddigi legagresszívebb, leghimnikusabb és legenergikusabb metalon, amit valaha írtunk, és alig várjuk, hogy rátok szabadítsuk, amint elkészültünk vele”, mondja a banda körüli aktualitásokról Trevor Phipps énekes. „Egyúttal meg szeretnénk ragadni a lehetőséget, hogy köszönetet mondjunk a Metal Blade-nek, amiért majdnem tíz éven át az otthonunk voltak. Ez idő alatt négy nagylemezt és egy dupla DVD-t jelentettünk meg, tucatszor turnéztuk körbe a földgolyót heavy metalt játszva, és életünk néhány legfantasztikusabb pillanatát éltük meg együtt. A Metal Blade rásegített minket álmaink ösvényére, amiért örökké hálásak leszünk nekik. Mától új kiadókkal folytatjuk tovább, de mindig is a Metal Blade család tagjai leszünk.”

Trevor Phippsék producere a készülő új lemezen Mark Lewis (The Black Dahlia Murder, Whitechapel, Devildriver, Trivium), a végeredmény pedig valamikor ősszel kerülhet a boltokba. Az Unearth egy komoly amerikai turnéval kezdte 2013-at a Whitechapel és az Emmure társaságában, Brothers Of Brutality Tour néven. Családi okok miatt a körúton a Fear Factory jelenlegi és a Chimaira egykori basszere helyettesítette John „Slo" Maggard bőgőst. A banda legutóbbi albuma 2011 nyarán jelent meg Darkness In The Light címmel.

 

Hozzászólások 

 
#1 kéjsóvár bohóc 2013-06-18 07:26
Tehát megint ez a legjobb lemezünk effektus!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.