Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Újabb vendégbanda az Amon Amarth és az As I Lay Dying előtt

A kísérletező death metal nagy ásza, a görög Setpicflesh is csatlakozott az Amon Amarth Budapestet is érintő őszi európai turnéjához, vagyis az As I Lay Dying mellé még egy kiváló vendégbandát kapunk majd a Club 202-ben november 21-én.

A görögök új nagylemeze, a The Great Mass áprilisban jelent meg a Season Of Mistnél, és eddig az év egyik legjobban fogadott death metal albumának számít. Az Amon Amarth / As I Lay Dying / Septicflesh turné október 12-én veszi kezdetét Stuttgartban, és november 26-án fejeződik be Prágában. Mind a friss Surtur Rising lemezzel turnézó Amon Amarth, mind a tavalyi The Powerless Rise-t népszerűsítő As I Lay Dying visszatérő vendég hazánkban, ám mindkét banda tábora stabil és elkötelezett, így a Club 202-ben megrendezendő koncert iránti magas érdeklődés borítékolható.

A Metal Blade a jelek szerint előszeretettel pakol be az Európában hatalmas népszerűségnek örvendő vikingek elé amerikai extrém metal/metalcore bandákat, hiszen Johan Heggék tavasszal a The Black Dahlia Murderrel szelték át a kontinenst. A Septicflesh némi ellensúlyt jelent a hagyományos irányban. Aki nagyon fanatikus, november 13-án Grazban, november 24-én Linzben vagy november 26-án Bécsben is elcsípheti a méregerős hármasfogatot.

A jegyek elővételben 4900, a koncert napján 6900 forintba kerülnek. További részletek a Concerto honlapján.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.