Shock!

november 19.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Újabb vendégbanda az Amon Amarth és az As I Lay Dying előtt

A kísérletező death metal nagy ásza, a görög Setpicflesh is csatlakozott az Amon Amarth Budapestet is érintő őszi európai turnéjához, vagyis az As I Lay Dying mellé még egy kiváló vendégbandát kapunk majd a Club 202-ben november 21-én.

A görögök új nagylemeze, a The Great Mass áprilisban jelent meg a Season Of Mistnél, és eddig az év egyik legjobban fogadott death metal albumának számít. Az Amon Amarth / As I Lay Dying / Septicflesh turné október 12-én veszi kezdetét Stuttgartban, és november 26-án fejeződik be Prágában. Mind a friss Surtur Rising lemezzel turnézó Amon Amarth, mind a tavalyi The Powerless Rise-t népszerűsítő As I Lay Dying visszatérő vendég hazánkban, ám mindkét banda tábora stabil és elkötelezett, így a Club 202-ben megrendezendő koncert iránti magas érdeklődés borítékolható.

A Metal Blade a jelek szerint előszeretettel pakol be az Európában hatalmas népszerűségnek örvendő vikingek elé amerikai extrém metal/metalcore bandákat, hiszen Johan Heggék tavasszal a The Black Dahlia Murderrel szelték át a kontinenst. A Septicflesh némi ellensúlyt jelent a hagyományos irányban. Aki nagyon fanatikus, november 13-án Grazban, november 24-én Linzben vagy november 26-án Bécsben is elcsípheti a méregerős hármasfogatot.

A jegyek elővételben 4900, a koncert napján 6900 forintba kerülnek. További részletek a Concerto honlapján.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Legfrissebb galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.