Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Új zenekart erősít Nikki Sixx és George Lynch egykori haverja

A Nikki Sixx és Tracii Guns fémjelezte, szép reményekkel indult, majd gyorsan széthullott Brides Of Destruction egykori énekese, London LeGrand lett a Pretty Boy Floyd új énekese. LeGrand az utóbbi években leginkább George Lynch modern hard rock projektjében, a Souls Of We-ben énekelt.

London LeGrand lett a Pretty Boy Floyd új énekese, és ha hihetünk a banda mára megmaradt egyetlen eredeti tagjának, Kristy „Krash" Majorsnek, a frontember által hozott friss lendület hamarosan egy új single-ben érhető majd tetten. A banda innentől fogva nem csak saját dalokat, hanem néhány Brides Of Destruction témát is beiktat a koncertprogramba, de az persze kérdéses, mennyi ideig marad tartós a mostani leosztás... A Pretty Boy Floyd előző énekese, Steve „Sex" Summers mindenesetre a jövőben szólókarrierbe kíván kezdeni.

A Pretty Boy Floyd magához képest egyébként időben van egy új albummal, hiszen eddig stabilan tartják az évtizedenkénti egy nagylemezes átlagot: az 1989-es glam klasszikus Leather Boyz With Electric Toys folytatása 1998-ban jelent meg Porn Stars címmel, amit aztán csak 2004-ben követett a Size Really Does Matter. A csapat legutóbb az America Rocks című hakniturnén játszott a tengerentúlon a nyár folyamán, olyan hasonlóan szem előtt lévő régi hajmetalosok társaságában, mint a Jack Russell-féle Great White, a Faster Pussycat, a Bulletboys és a nemrég Budapesten is fellépett Lillian Axe.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.