Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Új zenekarral tervezi a visszatérést Craig Goldy

0907cgAz utóbbi években főleg a Dio Disciples tribute-projektben láthattuk-hallhattuk Craig Goldyt, a DIO egykori gitárosát. A zenész most összehozott egy egyelőre név nélküli új bandát is, amelyben igen jónevű muzsikusokkal tervez dalokat írni.

„Ahogy több korábbi interjúmban is említettem, vissza akartam hozni a szent szar!-faktort a hard rock/heavy metal színtérre azzal, hogy egyenként is virtuóznak számító arcokat hozok össze egy új zenekarba, akik emellett hihetetlenül jó emberek is", mondja a projektről Craig, aki ennek érdekében a Quiet Riot korábbi énekesét, Mark Huffot, a Michael Schenker mellől ismert Wayne Findlay gitáros/billentyűst, Chris Moore dobost, illetve Dario Seixas basszert (Firehouse, Great White) igazolta le a csapatba.

Egyelőre nem tudni, mikor lesz teljes lemeze a zenekarnak, de két, elsősorban Ronnie James Dio hatására írt dalt Craig már közzétett a weboldalán: a hangszeres felállás itt még nem egyezett meg a fentivel, de a számokban már Huff hangja hallható. Ezeknek hamarosan folytatása is lesz.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.