Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Új videóval jelentkezik P. Box

Megjelent a debreceni P. Box / Pandora's Box hivatalos videója, amely az A part című dalhoz készült. A csapattól megszokott hangzásvilágtól egyáltalán nem áll távol ez a felvétel, mégis, a tisztán akusztikus-zongorás megszólalású dalhoz hasonló nem nagyon készült még tőlük.
0722_pbox

Ennek kapcsán Koroknai Árpád, az együttes frontembere a következőket mondta el nekünk: „Tudvalevő, hogy a P. Boxon és az Omenen kívül az Acoustic Gallery nevű formációt is életben tartjuk Kozma Norbi barátommal, és Debrecenben, valamint szerte az országban sűrűn lépünk fel így, duóban. Külföldi és hazai rock- és popdalokat dolgozunk át egy gitárra és énekre, és a fellépések, próbák során született meg bennem ez a dallam, amiből dalocska lett, és eredetileg galleryssé is szerettem volna gyúrni. Ám a helyzet úgy hozta, hogy megmutattam az elképzeléseimet, ötleteimet a P. Box tagságának is, így lett belőle teljesen az, ami végül aztán a lemezre is felkerült."

Aki személyesen szeretné megtekinteni a zenekart, annak legközelebb a Campus Fesztivál pénteki napján lesz alkalma erre, várhatóan egy 70 perces műsor keretében lesznek hallhatók a 2015-ös Mindenekfelett album dalai is.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.