Shock!

május 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Új területekre tévedhet a következő lemezen az Anvil

Már kilenc új dalt írt meg teljes egészében a kanadai Anvil legénysége, akik 2013 első felében szeretnék megjelentetni következő nagylemezüket. Az énekes/gitáros Steve Kudlow, azaz Lips szerint a banda még ennyi év után is tud majd újat mutatni zeneileg.

„Az egyik nóta például totálisan feltérképezetlen terület számunkra", mondja a dalokról Lips. „Érdekesen újszerű, de még mindig a saját kereteinken belül vagyunk..." Bizonyára hozzájárul az újszerűséghez az is, hogy a csapatban új basszusgitáros játszik Sal Italiano személyében, aki nemrég váltotta fel Glenn „Glenn Five" Gyorffyt. A dobos Robb Reinerhez hasonlóan magyar gyökerekkel rendelkező Glenn 1996 óta játszott az Anvilben, és ezalatt hét nagylemezen szerepelt a banda soraiban.

A következő Anvil album megjelenésének időpontja még kérdéses, de valószínűleg valamikor 2013 első felében vehetjük majd kézbe a 2011-es Juggernaut Of Justice utódját. Azelőtt azonban még a Steamhammer / SPV három korábbi Anvil anyag újrakiadását hozza majd ki szeptember 24-én, azaz a jövő héten: a 2002-es Still Going Strong és a 2004-es Back To Basics dupla digipak formátumban, a 2007-es This Is Thirteen pedig szimpla digipakként kerül a boltokba. Mindegyik lemezt meg is bónuszolták.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.