Shock!

augusztus 06.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Új szólódal a tavasszal kétszer is Budapesten játszó Marco Mendozától

marcomendoza_cMárcius 2-án jelenik meg Marco Mendoza új szólóalbuma, a Viva La Rock, amelyről most a második dal is meghallgatható. A basszer tavasszal önállóan és a The Dead Daisiesszel is fellép Magyarországon.

A dán Mighty Music jelenteti meg tavasz elején Marco Mendoza friss szólóanyagát, a Viva La Rockot, amelyet a Glenn Hughes és Mike Tramp mellől ismerős Søren Andersen gitárossal rögzített a multifunkciós basszer. Andersen a hangszeres játék mellett producerként is jegyzi az anyagot, amely a 2010-es Casa Mendoza óta Marco első önálló munkája. A kiadvány egyik érdekessége a Thin Lizzy Chinatownjának feldolgozása, amelyben Richard Fortus, a Guns N’ Roses gitárosa, illetve Mike Tramp is vendégszerepel. A lemez címadó dala már ismert, és most a Sweetest Emotions is meghallgatható.

A basszer a lemez megjelenése után, két hónapon belül kétszer is eljut Budapestre. Az első fellépés a szólócsapattal lesz március 4-én, a Backstage Pubban, részletek itt. Április 27-én pedig a The Dead Daisiesszel tér vissza Magyarországra Mendoza, ahol ezúttal a Barba Negra Track lesz a helyszín. Erről a fellépésről itt találhatók részletek.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#1 VivaLaRock 2018-02-18 11:09
Ha fogynának a jegyek a Mendoza szólókoncertre az jó lenne; de a promoter szinte csak a Facebook-esemény és a Lots Music oldalán oldalán hirdeti az eseményt... Ami nem túl hatásos... Picivel több a jegyek fele elkelt (a 150ből), és két múlva koncert.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.