Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Új szólóalbum és akusztikus nagylemez a progresszív színtér egyik legjobb hangjától

1014damianLet's Start A Commune címmel jelent meg 2003-ban Damian Wilson legutóbbi szólóalbuma. A Threshold, a Headspace és a Maiden UniteD frontembere hamarosan nekifog a folytatásnak, és egy akusztikus nagylemezt is tervez Adam Wakemannel.

„Soha nem hagytam fel a dalszerzéssel, szóval elég sok minden összegyűlt a legutóbbi szólólemezem óta", mondja Damian. „Júniusban meg is kezdtük a felvételeket Dublinban, méghozzá számos óriási muzsikussal Európa minden részéről. Elégedetten mondhatom, hogy nagy utat tettünk meg az utolsó néhány hónapban, és lassan alakot ölt az album. Hiszem, hogy valami olyasmit alkotunk, ami felér majd a várakozásaitokhoz. A dalok alapvetően arról szólnak, miként illeszkednek az emberi személyes kapcsolatok egy nagyobb ábrába, akár világszinten is."

A kickstarteres kampánnyal is megtámogatott lemez a mostani tervek szerint jövő áprilisban jelenhet meg, és Damian európai turnét is tervez vele. Emellett megkezdte a munkálatokat egy akusztikus anyagon is a Headspace-ből, illetve Ozzy Osbourne és a Black Sabbath mellől ismerős zenésztársával, a billentyűs Adam Wakemannel is. Ez az album elvileg már januárban megjelenik.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.