Shock!

december 04.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Új norvég szuperprojekt Asgeirrel, Simennel és Trymmel

A nemrég szólólemezt kiadott Simen Hestnæs, azaz ICS Vortex énekel majd a God Of Atheists nevű új norvég extrém metal projektben, amely Asgeir Mickelson dobosisten (Borknagar, Spiral Architect stb.) gyermeke, ám ő maga ritmusgitárosként játszik a csapatban. A dobos egy harmadik norvég hős, Trym (Emperor, Zyklon, Enslaved).

„A God Of Atheists egy olyan extrém metal projekt, amely számára 2008-ban írtam meg a zene nagyrészét", mondja a kezdetekről Mickelson. „Egy 2004-es nótát még a Borknagarnak szántam, de sosem fejeztük be, úgyhogy átgyúrtam, és most meg már túl brutális a Borknagar stílusához... A zenekarunkat leginkább úgy tudnám jellemezni, mintha a norvég black metal alaposan megnyomta volna a death metalt. Durva, de egyben nagyon melodikus is."

Asgeir és Simen a következő hónapokban sok energiát fordítanak majd a projekt zenéjére, és Mickelson biztos benne, hogy az énekes összekeverhetetlen stílusa új dimenziókat nyit majd a God Of Atheists előtt. Egyelőre nem tudni, kik játszanak még az anyagon, de bizonyára nem lesz semmi a végleges lista, Asgeir ugyanis azt mondja: akinek bejön egy Mickelson – Trym – Vortex projekt gondolata, az örülni fog azoknak a muzsikusoknak is, akik már beleegyeztek abba, hogy felbukkanjanak az anyagon.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.